ja bym sie skłaniał ku dj-owi, bo blunt ma fluid flow, a to raczej chujowo działa, a nawet jeszcze bardziej chujowo niz to w dj-u.... przy którym zawsze jest cien szansy ze nie pęknie... a moze stance flow? to ma TPC przynajmniej
stance flow ma FLUID-FLOW... wiem bo miałem i mi się spieprzył..naszczęscie wymienili mi na DJa i jestem happy...
:Marzocchi: .. moim zdaniem unikaj STANCE.. niby w tym roku cos tam poprawili ale ... kto wie
a prace stance ma nawet fajną
Pękały roczniki 2003 z tego co słyszałem. Te 2005 są jusz poprawione, a pracą na pewno dj zabija stanca. Tesz bym ci polecał dj sam śmigam i jestem bardzo zadowolony. Mam rocznik 2003 te które pękają mi pękł ale dalej śmigam, jak się połamie do końca to i tak kupie dj albo innego marcocha. Pękniecię od jakiś 4 miechów sa na tym samym poziomie. Niedługo bede je zalewał alu i mam nadzieje że bedzie gut :).
nom od 2004 w góre mozesz brać... ja na oczy nie widziałem peknietego bombera z 04/05 ... za to człowiek co sprzedawał stance mówi ze wszystkie które sprzedał się prędzej czy pózniej zrąbały (mają plastikowe bebechy) ...
jak masz więcej kasy to bierz manitou sherman jumper ;]
za0_DR/FR
Stary to że zalejesz go alu to nic nie da!! jest zbyt dużo różnic w materiale - jest wiele wiele odmian aluminium jeżeli chodzi o twardosc i plastycznosc
a podrugie...jak Ci nie pęka dalej to już nie pęknie:]
No a ja niestety widziałem peknietego DJ III 2004 a propo manitou Black Elite
to nie wiem czy on jest taki wytrzymały jak DJ bo golenie ma 30mm a nie 32mm i nie ma wzmacnianej rury sterowej... a tak poza tym to nawet mi sie podoba ten Black :) Możecie pisac o tym manitou recenzje... ale jak na razie bardziej skłaniam sie ku DJ III 2005
black elite to sprzęt nie do katowania, cienkie lagi... itp... odradzam !! naprawde kup amor który jest wyraźnie S T W O R Z O N Y do skakania...to bedziesz miał pewnosc ze duzo wytrzyma i nie bedziesz sie o niego martwił
Xxsin Stary to i to działa tak samo:) pomaga wymiana oleju z DRUGIEJ STRONY te amorki nie mają wybierać liści to są amortyzatory na P-I-E-R-D-O-L-N-I-Ę-C-I-E (przepraszam za określenie) i takei mają PRZEZNACZENIE i udaje im sie to w 100%