Polamany Dirt Jumper ?!? FUCK !
jak ktoś ma POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!POŁAMANENGO DIRT JUMPERA TO CHĘTNIE GO ODKUPIE !!!
no i co tu dodać w djach to normalka ze pekan bo to ****** shit
no i co tu dodać w djach to normalka ze pekan bo to ****** shit
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
a ja bede jebniety raz jezdzic az sie rozpierdoli w ****, potem kupic korone i jezdzic, albo sprzedac na czesci zawsze cos odzyskasz albo sobie pospawaj:):):):):) zajeb hehe a do fat piga a widzisz cos konkretniejszego na rynkuza ta cene kurwa, fakt ze dj pekaja to raz duzo osob ma o dlatego jest duzo pekniec dwa jak typy tym z dachow skacza albo dziobaki napieprzaja to wszystko sie rozjebie. Wszystko sie sypie brak niezniszczalnych sprzetow, ale w sumie to wolo marzoka czy rs od jakis jebanych manitou
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
może wolałbym dj bo to co widziałem to nawet jakby mi za darmo go chcieli dać [bez możliwości sprzedaży], zrobili loda i chodziłbym po czerwonym dywanie do budy to i tak nie wziałbym tego...
wystarczy że kumpel go ma... wcale nie katował tego amora jakoś mega... jeździłem na nim troche... fakt chodzi nie najgorzej, tylko że:
luzy - w 2 miesiące takie luzy to ja nie wiem jak zrobić
strzelanie - przy hamowaniu całkiem niezły odgłos grzechotki można usłyszeć
cieknie - z dołu i przez zimeringi
i nie pisać że ma felerny model bo to wszystko produkcja taśmowa i wszystkie by takie były [i są pewnie bo wystarczy]
a ja na dj jeżdze jak jeżdze, chwalił sie nie bede i sie trzyma jakoś...
a zresztą chuuuuuj kupujcie co chcecie, wasz wybór, kupcie se blacka i trzepcie sobie na forum bo ktoś napisał że widział połamanego dj czy kumpel kumpla powiedział że jego babcia słyszała od pani kazimiery z warzywniaka że jej koleżanki syn połamał dj i to jest *******
wystarczy że kumpel go ma... wcale nie katował tego amora jakoś mega... jeździłem na nim troche... fakt chodzi nie najgorzej, tylko że:
luzy - w 2 miesiące takie luzy to ja nie wiem jak zrobić
strzelanie - przy hamowaniu całkiem niezły odgłos grzechotki można usłyszeć
cieknie - z dołu i przez zimeringi
i nie pisać że ma felerny model bo to wszystko produkcja taśmowa i wszystkie by takie były [i są pewnie bo wystarczy]
a ja na dj jeżdze jak jeżdze, chwalił sie nie bede i sie trzyma jakoś...
a zresztą chuuuuuj kupujcie co chcecie, wasz wybór, kupcie se blacka i trzepcie sobie na forum bo ktoś napisał że widział połamanego dj czy kumpel kumpla powiedział że jego babcia słyszała od pani kazimiery z warzywniaka że jej koleżanki syn połamał dj i to jest *******
heh, napisałem kiedyś do marzocchipytanie dlaczego takie gówniane amory robią, że lepsze były stare z rozkręcaną koroną, ale nie odpisali, bo chyba niewygodne pytanie :D
ktoś mówił, że można bombery na zamówienie robić, jesteśmy w strefie bezcłowej, to tylko pisać do włoch, że chce się amorka z koroną odkręcalną od goleni i może za dopłatą by zrobili, i jakieś wzmocnienia. Ile by to mogło kosztować...?
ktoś mówił, że można bombery na zamówienie robić, jesteśmy w strefie bezcłowej, to tylko pisać do włoch, że chce się amorka z koroną odkręcalną od goleni i może za dopłatą by zrobili, i jakieś wzmocnienia. Ile by to mogło kosztować...?
Dobra chopcy obadamy co na te peknięcia powie Marzozocchi, w końcu jak to wada fabryczna to powinni mi to wymienić i dołączyć kartke świąteczną z przeprosinami, a jak nie to co tu dużo mówić,,,, H***wa ta firma i Tyle !
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=222303
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=222303
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&keywordselect=2&keywordmain=piotras
Galerijka
Galerijka
jebac sam jestes ****.owy kurwa, a jeszcze jedno pytanko kupiles amora od Gregorio czy razem z rowerem, bo jak razem z rowerem to nie dziwie sie ze jebnal. Teoria Dzrewca o produkcji jest prawdziwa, potwierdza to nawet polski przedstawiciel. Jak ktos chce cos wiecej to powiem o co biega.
-
- Kontakt:
A wiec prosze bardzo slowa dystrybutora:
Marzocchi glownie DJ byly i sa [rpdukowane m.in w fabryce na Taiwanie, ale zaden zamor z tamtad nie powinien trafic do sprzedazy, niestety byly zdrowe przekrety i do sprzedazy trafily i to byly wlasnie te gowna po duzo nizszych cenach. A z hologramami to jest tak ze amor moze byc z Wloch i nie miec z hologrami, bo hologramy to byly naklejane przez przedstawicieli ma dany kraj wiec chu.j, ale rownoczesnie dystrybutor przyznal ze te amorki z Taiwanu byly gorszej jakosci, wiec nie jest to czyh bez podstawny bzdet.
A wracajac do glownego watku, a powiedzial ten gosciu ile niedolotow zaliczyl, albo **** wie czego.
I nie nazekajcie tak na Marzoki paly. Jak sie nie podoba to nie kupujcie i sie pierdlol.cie losie, ****** Polski narod zawsze nazeka, wkur.wia mnie dzis wszystko. Jebie to ide na streeta. Kupcie se sztywniaki i jazda.
Marzocchi glownie DJ byly i sa [rpdukowane m.in w fabryce na Taiwanie, ale zaden zamor z tamtad nie powinien trafic do sprzedazy, niestety byly zdrowe przekrety i do sprzedazy trafily i to byly wlasnie te gowna po duzo nizszych cenach. A z hologramami to jest tak ze amor moze byc z Wloch i nie miec z hologrami, bo hologramy to byly naklejane przez przedstawicieli ma dany kraj wiec chu.j, ale rownoczesnie dystrybutor przyznal ze te amorki z Taiwanu byly gorszej jakosci, wiec nie jest to czyh bez podstawny bzdet.
A wracajac do glownego watku, a powiedzial ten gosciu ile niedolotow zaliczyl, albo **** wie czego.
I nie nazekajcie tak na Marzoki paly. Jak sie nie podoba to nie kupujcie i sie pierdlol.cie losie, ****** Polski narod zawsze nazeka, wkur.wia mnie dzis wszystko. Jebie to ide na streeta. Kupcie se sztywniaki i jazda.
Coś się firma Marzocchi opuściła 3 lata temu i tak już zostało. Najpierw słynne modele 2001 i 2002 w których korony i golenie górne pękały na potęgę, teraz znowu problemy z DJ. Już wierzyłem że te nowe będą ok. Dodam jeszcze że tydzień temu w Krynicy padły tłumiki w połowie 888, na których śmigali kolesie z RMF-MountainDew. Dobrze że stało się to w piatek, a nie w trakcie zawodów.
Dlatego wolę Manitou. Na palcach jednej ręki moznaby policzyć połamane Blacki w Polsce. O złamanym Shermanie nie słyszałem. Zaraz pewnie napiszecie że Matołów jeździ o wiele mniej, to odpowiem od razu że np w Warszawce jest zdecydowana większość Blacków niż jakichkolwiek innych Marzoków, a 90% zawodników z czołówki 4X w naszym kraju śmiga na Blackach.
Dlatego wolę Manitou. Na palcach jednej ręki moznaby policzyć połamane Blacki w Polsce. O złamanym Shermanie nie słyszałem. Zaraz pewnie napiszecie że Matołów jeździ o wiele mniej, to odpowiem od razu że np w Warszawce jest zdecydowana większość Blacków niż jakichkolwiek innych Marzoków, a 90% zawodników z czołówki 4X w naszym kraju śmiga na Blackach.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg