Dziewczyny na Bikach !!!
Niby mialem siedziec cicho, ale skoro "madziorek" tak sie pucuje, znaczze oczekuje oceny.
Pare slow odemnie. Jezeli chodzi o sama jazde to ok.. zawsze milo ze ktos probuje, ale tak naprawde nie tak wiele osob jest stworzona dla tego sportu. Tym bardziej kobiet/dziewczyn. Klimat sportow ektremalnych, w tym i rowerow, stal sie ostatnimi czasy bardzo modny. Zobaczymy co beda robic ci wszyscy bikerzy za pare lat. Przyjdzie pare konkretnych gleb, kontuzji i wiekszosci zmieni sie nastawienie. Na razie Bikegirl jest mloda dziewczynka, ale pozniej jakotaki wyglad zacznie sie dla Ciebie liczyc. Ciekawe czy bedziesz nadal taka "hop do przodu" gdy okaze sie ze lewy i prawy bark nie sa rownej dlugosci i nie leza w jednej linii przez co wygladasz jak mlodszy brat dzwonnika, blizny na nogach, kolana w takim stanie ze nie mozesz kucac a wchodzenie po schodach to katorga itd itd..
Jezeli chodzi zas o sam eyglad to wiadomo.. jest to kwestia gustu. Osobiscie mi sie nie podobasz. Kobieta to ma byc kobieta..
Pare slow odemnie. Jezeli chodzi o sama jazde to ok.. zawsze milo ze ktos probuje, ale tak naprawde nie tak wiele osob jest stworzona dla tego sportu. Tym bardziej kobiet/dziewczyn. Klimat sportow ektremalnych, w tym i rowerow, stal sie ostatnimi czasy bardzo modny. Zobaczymy co beda robic ci wszyscy bikerzy za pare lat. Przyjdzie pare konkretnych gleb, kontuzji i wiekszosci zmieni sie nastawienie. Na razie Bikegirl jest mloda dziewczynka, ale pozniej jakotaki wyglad zacznie sie dla Ciebie liczyc. Ciekawe czy bedziesz nadal taka "hop do przodu" gdy okaze sie ze lewy i prawy bark nie sa rownej dlugosci i nie leza w jednej linii przez co wygladasz jak mlodszy brat dzwonnika, blizny na nogach, kolana w takim stanie ze nie mozesz kucac a wchodzenie po schodach to katorga itd itd..
Jezeli chodzi zas o sam eyglad to wiadomo.. jest to kwestia gustu. Osobiscie mi sie nie podobasz. Kobieta to ma byc kobieta..
Koshal Siema ! chciałam poiedzieć ,że to prawda wygląd jest czasem ważny ale ja jakoś do tego większej wagi nie przywiązuje ,no w końcu jestem laską ale wychowaną z bratem i kolegami (dziewczyny za mna nie przepadaja) a o wygląd dbam dlatego jeżdze w ochraniaczach . Awydaje mi sie ze to co stani emi sie na biku równi edobrze moze stać sie podczas np .grania w siate ...spadłam już z rowera a raczej niefortunny skok na głowe ze schodów bez kasku na zwykłym guralu ,ale ni emam blizny i jakoś żyje mi nie przeszkadza obijanie sie ,tym bardziej ze wiecej krzywdy narazie zrobiłam sobie bez rowera ,ale z 2 strony Cie rozumiem ale ja to kocham i kocham rower ,poza bez zainteresowania bym chyba skonczyła pod mostem ... ale cóż jak kto woli :P
Wszystko w życiu jest wazne ale nasze marzenia najważniejsze ;P
BikeGirl... my (tj. Arti i ja) sie nie klucimy kto lepiej jezdzi i na czym... to Piotrex z Artim (nie ladnie skarzyc):D
Wracajac do tematu... wole panne w knajpce na kolanach niz na rowerze... bo rower ogranicza kobiecie ruchy... :D Ale sam fakt ze kobita jezdzi na rowcu "wmiare wyczynowo" to mi imponuje;]
Wracajac do tematu... wole panne w knajpce na kolanach niz na rowerze... bo rower ogranicza kobiecie ruchy... :D Ale sam fakt ze kobita jezdzi na rowcu "wmiare wyczynowo" to mi imponuje;]
www.feel-free.pl
Koshal - taa, a zes dowalil... Jeczszke reka urwana, oko wybite, trzy palce u lewej nogi i problemy ze staniem. Ja rozumiem, ze to jest sport ekstremalny i kontuzje (pozostawiajace trwaly slad) sie zdarzaja, ale z tego,co ty piszesz, to za 3 lata kazdy biker bedzie wrakiem czlowieka. Bez przesady....
Pro rider^^
-
- Kontakt:
Arti-przepraszam Cie zle sformulowalem posta.Po przeczytaniu Twojego posta sie kapke wkurwilem bo napisales jakbys byl co najmniej mistrzem Polski w dh ktoremu do lba sodowa uderzyla.Nie mowie ze nie umiesz jezdzic czy cos,tylko zebys nie traktowal tak innych z gory bo w koncu ktos Ciebie tak potraktuje i Ci sie lyso zrobi.
Co do sprzetu-skladalem go sam przez ladnych kilka miesiecy (dokladnie 9) i jest on dla mnei wystarczajacy.Co do zawodow o ktorych wspomniales-chwilowa niedyspozycja w postaci rozwalonego suportu.A co do innych to jezdze dla siebie wiec na cholere mi zawody.Jesli Ciebie bawia zawody to fajnie,startuj sobie i sie ciesz,ale mnie na przyklad,w tym momencie starty nie interesuja.Proste :).
Pzdr
Co do sprzetu-skladalem go sam przez ladnych kilka miesiecy (dokladnie 9) i jest on dla mnei wystarczajacy.Co do zawodow o ktorych wspomniales-chwilowa niedyspozycja w postaci rozwalonego suportu.A co do innych to jezdze dla siebie wiec na cholere mi zawody.Jesli Ciebie bawia zawody to fajnie,startuj sobie i sie ciesz,ale mnie na przyklad,w tym momencie starty nie interesuja.Proste :).
Pzdr
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
BikeGirl... mam namysli ze np. samby czy jakis innych "excytujących" tancow na rowcu nie wykonasz... a wydaje mis ie ze z punktu widzenia normalnego samca, ruch bioder i innych partii ciala robi wrazenie (moze sie nie znam)...;]
Nie wazne, kobieta w "locie na rowerku" wyglada rownie fajnie jak... bez rowerku, ale w locie:D
Milej nocy rowerzysci romantycy, chcący "jezdzic" z dziewczynami na rowerach;] Kazdy wie ze rower to sciema;D A ze dziewczynki wyczerpaly pomysly na podryw, to staraja sie upodobnic na rowerkach <joke - nie bierzcie Kobitki tego na serio>:)
Pozdro for all - zaczynam wakacje;] mze keidys cos tu jeszcze napisze... niebawem:D
Nie wazne, kobieta w "locie na rowerku" wyglada rownie fajnie jak... bez rowerku, ale w locie:D
Milej nocy rowerzysci romantycy, chcący "jezdzic" z dziewczynami na rowerach;] Kazdy wie ze rower to sciema;D A ze dziewczynki wyczerpaly pomysly na podryw, to staraja sie upodobnic na rowerkach <joke - nie bierzcie Kobitki tego na serio>:)
Pozdro for all - zaczynam wakacje;] mze keidys cos tu jeszcze napisze... niebawem:D
www.feel-free.pl