III gim!?
exam = 38 human + 34 mat-przyr czyli piękne 72 punkty + 46 za ocenki (4,4,4,6) i gra gitara :] razem coś koło 118, moze jeszcze cosik sie dolepi do tego :]
@MASA chyba ci sie coś zdeczka ********* z punktami...
6-13 punktów
5-13 punktów
4-10 punktów
6-6 punktów
2-3 punktów
tyle sie dostaje za oceny z 4 wybranych przedmiotów wiec maxymalnie jest do zdobycia 64 punkty za oceny, 8 za pasek, i reszta za inne pierdoły (konkursy, olimpiady, osiagnięcia)
btw zajrzyj sobie w kseonie, albo pierwszym lepszym informatorze, to oblookasz obowiązującą punktacje za oceny...
@MASA chyba ci sie coś zdeczka ********* z punktami...
6-13 punktów
5-13 punktów
4-10 punktów
6-6 punktów
2-3 punktów
tyle sie dostaje za oceny z 4 wybranych przedmiotów wiec maxymalnie jest do zdobycia 64 punkty za oceny, 8 za pasek, i reszta za inne pierdoły (konkursy, olimpiady, osiagnięcia)
btw zajrzyj sobie w kseonie, albo pierwszym lepszym informatorze, to oblookasz obowiązującą punktacje za oceny...
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
gg:5900968
gg:5900968
Ludzie pomyślcie logicznie, do zdobycia jest w sumie 200pkt, 100pkt za egzamin humanistyczny i mat-przyr,zostaje 100pkt,maksymalnie z 4 wybranych porzedmiotow moze byc 80pkt,20pkt zostaje a wiec,pasek to 10pkt,7pkt za osiagniecia w jakichs olimpiadkach i czyms tam i zostaja 3pkt za inne osiagniecia wiec punktacja za oceny jest prawidlowa:
6-20pk
5-15pkt
4-10pkt
3-5pkt
2-2pkt
Nie ma żadnej innej punkatcji to jest nie mozliwe,ta punktacja obowiązuje w całej polsce.pozdro
6-20pk
5-15pkt
4-10pkt
3-5pkt
2-2pkt
Nie ma żadnej innej punkatcji to jest nie mozliwe,ta punktacja obowiązuje w całej polsce.pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
a mi się wydaje że punktacja jaką przedstawił ebeb jest w województwach objętych systemem OMIKRON :] www.e-omikron.pl
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]
U mnie z punkctami za oceny jest następująco ( Podkarpackie ):
cel - 20
bdb - 16
db - 12
dst - 8
dop - 0
świadectwo z paskiem i wz zachowanie - 7
świadectwo z paskiem i bdb zachowanie - 5
świadectwo z paskiem i db zachowanie - 3
dodatkowe osiągniecia - max. 20 pkt
Ja miałem 88 pkt za egzamin ( hum - 45, mat - 43 ) + 68 pkt za ocenki + 7 za świadectwo i myśle, że dostane się do każdej szkółki w moim mieście :)
cel - 20
bdb - 16
db - 12
dst - 8
dop - 0
świadectwo z paskiem i wz zachowanie - 7
świadectwo z paskiem i bdb zachowanie - 5
świadectwo z paskiem i db zachowanie - 3
dodatkowe osiągniecia - max. 20 pkt
Ja miałem 88 pkt za egzamin ( hum - 45, mat - 43 ) + 68 pkt za ocenki + 7 za świadectwo i myśle, że dostane się do każdej szkółki w moim mieście :)
-
- Kontakt:
Suntour, co do punktacji za oceny to się zgodze w 100%, a robienie innej to byłaby głupota, dodatkowe zamieszanie, nie twierdzę, ze taka na całą Polskę musi byś, ale żaby była jedna taka sama.... Tyle, że w Świętokrzyskim za pasek jest 6 ptk, ale co mi po tym jak i tak nie będę miał :/
http://dhcyc.pinkbike.com
Mnie wkurzaja ludzie którzy dostali po ~60pkt z testu, a maja paski... normalnie zaraz kogos za jaja powiesze z tym punktowaniem paska, zwlaszcza jezeli on jest na takich zasadach...
Nikomu zle nie życze ale jak ktos ma 6x czwore i 1 troje z najwazniejszych przedmiotow, 2 piatki z mniej waznych, oraz 5 szostek z wosu, wf`u, muzyki, plastyki, techniki, z tego 2 wyciagniete "do paska" to mnie krew zalewa... Pasek powinien byc tylko dla ludzi majacych 2 czwory, reszta wyzej, bo od sredniej jest dosyc niesprawiedliwe - ludzie pomecza 2ch nauczycieli i maja pasek, przez co uczciwi ludzie sie nie dostana do dobrego Liceum...
Nikomu zle nie życze ale jak ktos ma 6x czwore i 1 troje z najwazniejszych przedmiotow, 2 piatki z mniej waznych, oraz 5 szostek z wosu, wf`u, muzyki, plastyki, techniki, z tego 2 wyciagniete "do paska" to mnie krew zalewa... Pasek powinien byc tylko dla ludzi majacych 2 czwory, reszta wyzej, bo od sredniej jest dosyc niesprawiedliwe - ludzie pomecza 2ch nauczycieli i maja pasek, przez co uczciwi ludzie sie nie dostana do dobrego Liceum...