Yo! zastanawiam sie nad rowerkiem z amorem RST Gila SL 100mm. Ma ktoś taki amortyzator? bo kumpel mówi,że on nie ma tłumienia i że takie na hopach wybijają i jest syf wtedy...
ja wogóle odradzam jakie kolwiek RST(chyba że coś z delt). mam gile t5 plus na 2005. to jest kurw.a pierdolone gówno załapał luzy po tygodniu i nie dostawał mocno w dupe. na hopach to nie wybija, przynajmniej mój. zależy jeszcze do czego chcesz ten amorek?
pozdro
Śmieci są wszędzie, wystarczy się tylko rozejrzeć!!!
RST to szajs....wszystko tylko nie to.... nie bierz tego, wyrzucona kasa w błoto..za ta kase polecam sztywny widelec, lub doloz i kup duro. dzis jeden koles przy mnie złamał rst na koronie...
tzn mozesz kupic rowerek ale amorka wymien w pierwszej kolejnosci
pozdro
jak zaczynalem to jezdzilem na rst gamma xt 130 mm skoku dwo polkowy :) na poczatku jesczze jakos chodzil ale po jakims miesiacu to juz tragedia byla! amortyzator chodzil jak chcial, prze nawet najmniejszym skoku balem sie ze dostane korkiem w oko! ale poniewaz bylem jeszcze poczatkujacy nic sie starsznego nie stalo! amortyzator sprzedalem za 300 zl tak wiec jesczze wyszedlem na + bo jego stan byl fatalny! jesli jestes poczatkujacy to na poczatek mysle ze mozesz kupic ale szybko g sprzedaj jesli chcesz widzec na 2 oczka :)
Ja mam rst capa t4 na 2004 rok od lipca i amor jest tak styrany ze szkoda gadac. Jezdze duzo ale jakos strasznie nie katuje. Amor ma takie luzy ze chyba nikt w bydgoszvczy takich nie ma. Uszczelki nic nie daja, do goleni wpada piach i woda, amor rdzewieje od srodka.. Nie kupuj rst, szcxzegolnie tycgh najtanszych!!!
Ja ci mogę sprzedać mało popularnego amora xmo produkcji USA. Amor jest po małej przeróbce. W jednej goelni jest cardridż powietrzny a w trugiej sprężyna. Ma 120mm skoku. Teflonowe golenie 32mm. Stan techniczny 5- wizualny też 5-. Sprzęt jest niedozajechania. Ma bardzo pancerną koronę.
Cena 250zł. Napewno lepszy od RST
rst nawet te najdroszsze oprocz delty to shity nna max no i moze oprocz AEROSY HT i AIR ale tak to jest po prostu porazka nie kupuj go to lepiej juz jakiegos SUNTORA np SF-AXSON lub SF-XCP-DRLL to juz 10razy lepsze amoprki