MANITOU BLACK VS DIRT JAM PRO
-
- Kontakt:
Nie kupuj dirt jama !!! To nie jest dobry amortyzator !!! lepiej dołozyc troszke kasy do dirt jampera 3. Ja tak zrobilem i jestem szczesliwym człowiekiem, a z dirt jama mozesz byc nie zadowolony. Zamiast dirt jama, predzej bym bral blaka:D
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
Lepszy Black, jak jeszcze jakiś czas temu były dyskusje typu Dj3 vs Black i opinie były bardzo podzielone więc z dirt jamem nie ma co porównywać OEM i na Mz nie uznają za bardzo gwary a na Manity ponoć bez problemu,a i z tego co widać to ludzie którze są dłużej na forum i raczej mają większe doświadczenie polecają blacka a 'nowi' dirta.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
eeee... wasze topici typu: "xxx to gówno weż yyy" na to drugi"yyy to szit weź xxx" mnie po prostu śmieszą :] on nie pyta czy to gówno czy nie gówno... na pytanie powinniscie odpowiadać tak: "xxx" lub ew. "yyy" :] i po sprawie. nie bedzie sporów itp.
co do tematu to na temat marcoka nie moge sie wypowiedziec bo w zyciu go na oczy nie widziałem nawet na zywca ale co do produktu firmy manitou moge tylko stwierdzić iż pracuje ładnie płynnie i czysto, jest lekki ale niestety niezbyt mocny. black jest dobryma amorem dla prosa dla którego najważniejsza jest waga bika i płynnosc pracy - a jak peknie to sponsor da mu nowego. osobiscie znam dwa przypadki: black sport - pęknieta podkowa po 4 miesiacach jazdy, black elite - tłumiki odmówiły współpracy.
pozdrawiam
co do tematu to na temat marcoka nie moge sie wypowiedziec bo w zyciu go na oczy nie widziałem nawet na zywca ale co do produktu firmy manitou moge tylko stwierdzić iż pracuje ładnie płynnie i czysto, jest lekki ale niestety niezbyt mocny. black jest dobryma amorem dla prosa dla którego najważniejsza jest waga bika i płynnosc pracy - a jak peknie to sponsor da mu nowego. osobiscie znam dwa przypadki: black sport - pęknieta podkowa po 4 miesiacach jazdy, black elite - tłumiki odmówiły współpracy.
pozdrawiam
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
ja pierdole kurwa mać! ŚwierQ WYGRAŁĘŚ SKRZYNIE WINA!!!!
kłaniam sie nisko tak UHH myślisz dobrze!
mi też manitu pękł pierdolec jeden wpgule nie wspomianm tej firmy dobrze....
noo napewnoi nie jest zła firma ale ten model to nadaje sie do AXC i Enduro ale nie skoki panowie nie bądźmy przesadni:) ten amor nie jest ZŁY ale osobiście moge go zakatować w jeden dzień a marcoka tak bym szybko nie zakatował
kłaniam sie nisko tak UHH myślisz dobrze!
mi też manitu pękł pierdolec jeden wpgule nie wspomianm tej firmy dobrze....
noo napewnoi nie jest zła firma ale ten model to nadaje sie do AXC i Enduro ale nie skoki panowie nie bądźmy przesadni:) ten amor nie jest ZŁY ale osobiście moge go zakatować w jeden dzień a marcoka tak bym szybko nie zakatował
http://tiny.pl/hsdl <-- moj rozpierdalacz kosmitów :)