ale jakby takiemu żółtkowi z jakiego klasztoru sztuk walki dac trialowke i go naumioec hehe robil by bunnego na 2m , sidehopa na 2,5 a o innych ewolucjach nawet nie wspominajac :) :)
Nie wiem czy to takie smieszne, bo koles w wyniku obrazen zmarl..a Swierq, (nie) zycze ci zeby kiedys ktos tak powiedzial o tobie/kims bliskim twojemu sercu, otoczeniu.
albo ja jestem jakiś wrażliwy, albo to forum jest nieludzkie ;/ ŚwierQ jedź do Chin, zabij się przy skoku przez mur Chiński to też się pośmiejemy ...
"jeden w tą czy w tą" , kto by zwrócił uwagę :/
brak słów poprostu
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
ludzie co wy gadacie "to nie jest śmieszne" a po jaka cholere skakal...smierc byla nieunikniona na takim rowerze i bez ochraniaczy...to poprostu samobojca, on tego najwidoczniej chcial...koles mial ladnie nasrane we lbie :P teraz bedzie slawny ;)
on skakal do siatki....ale nie trafil w ladowanie
wiec kurwa szakal nie pisz ze on tego chcial
a poza tym...na tym forum siedza prawie sami debile :/ brak slow...
"ich tam są miliony.. jeden w ta czy w tą..." ...koles widac ze do szkoly nie chodziles - po pierwsze ich tam jest ponad miliard
po drugie ten koles sie zabil...to nie powod do zartow...z reszta co bede pisal jak juz wczesniej kilka madrzejszych osob to pisalo...
ehhh... biorą się za coś takiego a się nie przygotują. Jakby miał fullface'a, zbroję i reszte ochraniaczy to mógłby przetrwać upadek nawet nie trafiając w tą siatkę.... czy w 2002 w Chinach nie słyszeli o takim sprzęcie ochraniającym?
Sorry...gośc się zabił bo był głupi... o Benderze ile gadania było że ******...a to jest poprostu przegięcie, lot pewnie był planowany na jakieś 20m więc raczej mogli pomyśleć.... a tak... stało się to co się stało.