Pod Pisy!
Jak widzisz...
Nie jest to problem 13latka, tylko ogulny. Zarzucilem propozyjca,a wy juz sie madrzycie ze jestem ***** i wogule! Jak chcesz nabic licznik i idź do topicu "nabij posta"
Mogliscie napisac"nie jest za",ale wy musiscie byc fajni i pokazac innym ze nie bojicie sie nikogo! Wiec powodzenia riderzy!
Co do mavericka- sam sie wal!
A co do Górnika- te 2 rowerki to ten sam rowerek :]
Powodzenia!
A w podpisie moge mieć www.xlaski.pl i co bede fajny??
Jedynie to KFP ma racje!
Nie jest to problem 13latka, tylko ogulny. Zarzucilem propozyjca,a wy juz sie madrzycie ze jestem ***** i wogule! Jak chcesz nabic licznik i idź do topicu "nabij posta"
Mogliscie napisac"nie jest za",ale wy musiscie byc fajni i pokazac innym ze nie bojicie sie nikogo! Wiec powodzenia riderzy!
Co do mavericka- sam sie wal!
A co do Górnika- te 2 rowerki to ten sam rowerek :]
Powodzenia!
A w podpisie moge mieć www.xlaski.pl i co bede fajny??
Jedynie to KFP ma racje!
Enzo jestes z Krakowa tak ..
Zalazł Ci mój kolega Shred za skóre i dlatego napierdalasz na niego ??
Coś Ci sie nie ********* patafianie ?? Koleś ma Kona z Pikiem... i jeździ zajebiście .. wykorzystuje 101% tego roweru .. znam go od ponad roku i wiem jak jeździ.
Nie przyszło Ci do głowy imbecylu ze mógł miec cyfre w domu i po poworcie zrobic zdjęcie rozjebanego pedała ??
Pokaż cfaniaku zdjecie swojego rowerka zebyś był rozpoznawalny to pogadamy gdzieś na trasce przy pomocy jakiejś brechy.
Jak jesteś ciulu zazdrosny to wypierd*** i odwal sie od Shreda chyba ze znudziło Ci sie oddychanie prostym nosem !!!
Zalazł Ci mój kolega Shred za skóre i dlatego napierdalasz na niego ??
Coś Ci sie nie ********* patafianie ?? Koleś ma Kona z Pikiem... i jeździ zajebiście .. wykorzystuje 101% tego roweru .. znam go od ponad roku i wiem jak jeździ.
Nie przyszło Ci do głowy imbecylu ze mógł miec cyfre w domu i po poworcie zrobic zdjęcie rozjebanego pedała ??
Pokaż cfaniaku zdjecie swojego rowerka zebyś był rozpoznawalny to pogadamy gdzieś na trasce przy pomocy jakiejś brechy.
Jak jesteś ciulu zazdrosny to wypierd*** i odwal sie od Shreda chyba ze znudziło Ci sie oddychanie prostym nosem !!!
http://www.members.lycos.co.uk/nemeronemero/enzo.JPG
"znudziło Ci sie oddychanie prostym nosem !!!" :DDD to jest z www.bluzgacz.abc.pl ?? :DD
"znudziło Ci sie oddychanie prostym nosem !!!" :DDD to jest z www.bluzgacz.abc.pl ?? :DD
motomysz <lol> nie wiem o co gówniarzowi chodzi, na swój rower z trudem nazbierałem i staram sie go wykorzystywać w miare uiejetności i pokonywania blokad psychicznych.. sprawia mi wiele radości.... ale spasuj breszka nie ma sensu go traktować, widać że chłopak i tak ma duże problem natury psychologicznej, chcesz mu jeszcze dodac ułomności fizycznej?? pójdzie chłopak na rente i trza bedzie na niego tyrać:D
KOMPLETNIE BEZ SENSU TOPIC SZANOWNY PANIE AUTORZE.. DLA JEDNYCH EXTREMUM JEST JEBNIECIE Z MURKA 1M NA POWIEDZMY ORANGE A DUDZY WALA KILKUMETROWE DROPY NA CZYMS PODOBNYM DO MAKROKESZA.. LICZY SIE TO ZE JEŻDŻA BO MAJA Z TEGO PRZYJEMNOŚC.... A PANU BEZ OBRAZY ZALECAM WYCIECZKE PO ROZUM DO GŁOWY...
POZDRAWIAM
POZER SKACZACY 2M DROPA NA ROWERZE ZA PARE KLOCKÓW
KOMPLETNIE BEZ SENSU TOPIC SZANOWNY PANIE AUTORZE.. DLA JEDNYCH EXTREMUM JEST JEBNIECIE Z MURKA 1M NA POWIEDZMY ORANGE A DUDZY WALA KILKUMETROWE DROPY NA CZYMS PODOBNYM DO MAKROKESZA.. LICZY SIE TO ZE JEŻDŻA BO MAJA Z TEGO PRZYJEMNOŚC.... A PANU BEZ OBRAZY ZALECAM WYCIECZKE PO ROZUM DO GŁOWY...
POZDRAWIAM
POZER SKACZACY 2M DROPA NA ROWERZE ZA PARE KLOCKÓW
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=605013
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
szczerze moim zdaniem wszyscy jestescie smieszni, kazdy ma prawo zakladac o wszystkim topic nie podoba sie to nie piszcie , nie grozcie, to wam sie nie podoba to tam, Motomysz- z tego co przeczyttalem i o ile sie nie myle to enzo napisal o shreda rowerku a nie o nim ( tzn o podopisach) pewnie kolesia nawet nie zna , ale w sumie moglibyscie dawac foty skokow z 3 m chetnie bym poogladal bo sam tyyle nie skacze, pozdtrooo i nie scinajcie sie tak
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Jeszcze do pano ENZO:
Polska jest krajem KAPITALISTYCZNYM a nie KOMUNISTYCZNYM. Róznica polega na tym, że w komuniźmie każdy pracował na ile miał siły i brał tyle ile mu potrzeba i nic więcej (przynajmniej w założeniach).
Kapitalizm polega na tym ze pracujesz ile chcesz i gdzie chcesz i za to co masz możesz kupić co Ci sie podoba.
Innymi słowy chodzi o to, że jezeli mi np. podoba sie bardzo zielona V10 z Shiverem i marze sobie po cichu o takim rowerze, to moge go sobie kupić jezeli będe miał na niego kase i moge go sobie na ścianie powiesić albo jeździć nim na wycieczki szosowe.
TY nie możesz mi tego zabronić tak samo jak nie możesz mi dyktować co MAM a czego NIE MAM zamieszczać w swoim podpise.
Mam nadzieje, że sie rozumiemy i ze rzeczywiscie pójdziesz po ten rozum do głowy i zakończymy tę idiotyczną dyskusje.
Pozdrawiam
Polska jest krajem KAPITALISTYCZNYM a nie KOMUNISTYCZNYM. Róznica polega na tym, że w komuniźmie każdy pracował na ile miał siły i brał tyle ile mu potrzeba i nic więcej (przynajmniej w założeniach).
Kapitalizm polega na tym ze pracujesz ile chcesz i gdzie chcesz i za to co masz możesz kupić co Ci sie podoba.
Innymi słowy chodzi o to, że jezeli mi np. podoba sie bardzo zielona V10 z Shiverem i marze sobie po cichu o takim rowerze, to moge go sobie kupić jezeli będe miał na niego kase i moge go sobie na ścianie powiesić albo jeździć nim na wycieczki szosowe.
TY nie możesz mi tego zabronić tak samo jak nie możesz mi dyktować co MAM a czego NIE MAM zamieszczać w swoim podpise.
Mam nadzieje, że sie rozumiemy i ze rzeczywiscie pójdziesz po ten rozum do głowy i zakończymy tę idiotyczną dyskusje.
Pozdrawiam
no w sumie zgadzam sie z tym i moje zdanie jest takie, ze mozna miec nawet rower za 100000 jesli taki istnieje w ogole a watpie i mozna na nim jezdzic do kiosku nawet, nawiazuje do tego ze jakosc roweru nie zoobowiazuje do umiejetnosci, ale pozdroo for all staram sie byc obiektywny
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Podpis jest własnie po to żeby sobie wstawić tam to co się chce, może to być fota, może być to odezwa do narodu albo hasło polityczne - pełna dowolność.
Jeżeli Tobie Enzo nie podobają się zdjęcia w podpisach to wcale nie musisz przecież ich oglądać. Są jakie są - i takie na których ktoś skacze i takie gdzie jest sam rower. Jedne i drugie są bardzo przydatne - bo pozwalają na bycie poten rozpoznawalnym w realu. Nikt nie ma swojego nicka napisanego na czole czy na plecach i przynajmniej po rowerze można skojarzyć daną osobę.
Jeżeli Tobie Enzo nie podobają się zdjęcia w podpisach to wcale nie musisz przecież ich oglądać. Są jakie są - i takie na których ktoś skacze i takie gdzie jest sam rower. Jedne i drugie są bardzo przydatne - bo pozwalają na bycie poten rozpoznawalnym w realu. Nikt nie ma swojego nicka napisanego na czole czy na plecach i przynajmniej po rowerze można skojarzyć daną osobę.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg