Pod Pisy!

wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

ciekawe nagle wszyscy sa pojebani a ty jestes ok...dobre sobie
www.mm-foto.pl
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

Jak widzisz...
Nie jest to problem 13latka, tylko ogulny. Zarzucilem propozyjca,a wy juz sie madrzycie ze jestem ***** i wogule! Jak chcesz nabic licznik i idź do topicu "nabij posta"

Mogliscie napisac"nie jest za",ale wy musiscie byc fajni i pokazac innym ze nie bojicie sie nikogo! Wiec powodzenia riderzy!

Co do mavericka- sam sie wal!

A co do Górnika- te 2 rowerki to ten sam rowerek :]
Powodzenia!

A w podpisie moge mieć www.xlaski.pl i co bede fajny??

Jedynie to KFP ma racje!
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Enzo jestes z Krakowa tak ..

Zalazł Ci mój kolega Shred za skóre i dlatego napierdalasz na niego ??

Coś Ci sie nie ********* patafianie ?? Koleś ma Kona z Pikiem... i jeździ zajebiście .. wykorzystuje 101% tego roweru .. znam go od ponad roku i wiem jak jeździ.

Nie przyszło Ci do głowy imbecylu ze mógł miec cyfre w domu i po poworcie zrobic zdjęcie rozjebanego pedała ??

Pokaż cfaniaku zdjecie swojego rowerka zebyś był rozpoznawalny to pogadamy gdzieś na trasce przy pomocy jakiejś brechy.

Jak jesteś ciulu zazdrosny to wypierd*** i odwal sie od Shreda chyba ze znudziło Ci sie oddychanie prostym nosem !!!
cyc

Post autor: cyc »

http://www.members.lycos.co.uk/nemeronemero/enzo.JPG

"znudziło Ci sie oddychanie prostym nosem !!!" :DDD to jest z www.bluzgacz.abc.pl ?? :DD
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

zastanow sie co piszesz: jak ktos ma rower za 10k to nie ma prawa jego foty umieszczac w podpisie ale jak suma ta trzykrotnie wieksza to ma do tego prawo? pierdolenie jakich malo...ja osobiscie lubie patrzec na zdjecia z podpisow.
motomysz
moderator
Kontakt:

nie :) to jest od mojego kumpla który pracuje w sklepie rowerowym i jest jakimś tam mistrzem europy w karate tradycyjnym hehe :)
wisnia
Kontakt:

Post autor: wisnia »

motomysz <lol> nie wiem o co gówniarzowi chodzi, na swój rower z trudem nazbierałem i staram sie go wykorzystywać w miare uiejetności i pokonywania blokad psychicznych.. sprawia mi wiele radości.... ale spasuj breszka nie ma sensu go traktować, widać że chłopak i tak ma duże problem natury psychologicznej, chcesz mu jeszcze dodac ułomności fizycznej?? pójdzie chłopak na rente i trza bedzie na niego tyrać:D

KOMPLETNIE BEZ SENSU TOPIC SZANOWNY PANIE AUTORZE.. DLA JEDNYCH EXTREMUM JEST JEBNIECIE Z MURKA 1M NA POWIEDZMY ORANGE A DUDZY WALA KILKUMETROWE DROPY NA CZYMS PODOBNYM DO MAKROKESZA.. LICZY SIE TO ZE JEŻDŻA BO MAJA Z TEGO PRZYJEMNOŚC.... A PANU BEZ OBRAZY ZALECAM WYCIECZKE PO ROZUM DO GŁOWY...
POZDRAWIAM
POZER SKACZACY 2M DROPA NA ROWERZE ZA PARE KLOCKÓW
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=605013
AcidBrother
Kontakt:

Post autor: AcidBrother »

Jak chcesz nabic licznik i idź do topicu "nabij posta"

Szczylu głupi to ty zakładasz takie ******* tematy po to żeby napić licznik!! wiec przestań pierdo*** gówno Cie to obchodzi co kto ma w podpisie... P>O>J>E>B
http://www.mud-brothers.com
AcidBrother
Kontakt:

Post autor: AcidBrother »

nabić miało być :P
http://www.mud-brothers.com
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

jak dla mnie dobre sa podpisy nawet jak same bike sa w nim poniewaz wiem z kim mniej wiecej mam doczynienia i potem moge powiedziec ty jestes tem a ty tamten , podpisy sa dobre i zostawcie je w spokoju
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

szczerze moim zdaniem wszyscy jestescie smieszni, kazdy ma prawo zakladac o wszystkim topic nie podoba sie to nie piszcie , nie grozcie, to wam sie nie podoba to tam, Motomysz- z tego co przeczyttalem i o ile sie nie myle to enzo napisal o shreda rowerku a nie o nim ( tzn o podopisach) pewnie kolesia nawet nie zna , ale w sumie moglibyscie dawac foty skokow z 3 m chetnie bym poogladal bo sam tyyle nie skacze, pozdtrooo i nie scinajcie sie tak
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
motomysz
moderator
Kontakt:

Jeszcze do pano ENZO:

Polska jest krajem KAPITALISTYCZNYM a nie KOMUNISTYCZNYM. Róznica polega na tym, że w komuniźmie każdy pracował na ile miał siły i brał tyle ile mu potrzeba i nic więcej (przynajmniej w założeniach).

Kapitalizm polega na tym ze pracujesz ile chcesz i gdzie chcesz i za to co masz możesz kupić co Ci sie podoba.

Innymi słowy chodzi o to, że jezeli mi np. podoba sie bardzo zielona V10 z Shiverem i marze sobie po cichu o takim rowerze, to moge go sobie kupić jezeli będe miał na niego kase i moge go sobie na ścianie powiesić albo jeździć nim na wycieczki szosowe.

TY nie możesz mi tego zabronić tak samo jak nie możesz mi dyktować co MAM a czego NIE MAM zamieszczać w swoim podpise.

Mam nadzieje, że sie rozumiemy i ze rzeczywiscie pójdziesz po ten rozum do głowy i zakończymy tę idiotyczną dyskusje.

Pozdrawiam
Qube
Kontakt:

heh szczerze powiem ze nie patrze ile ma ktos postow bo to nie jest chyba waga wartosci ( to jak wy nazwaliscie licznik) ale opisy sa potrzebne i tak
motomysz
moderator
Kontakt:

QUBE:

"Na kij wam zdjecie roweru wypasionego w kosmos jeśli nawet nie umiecie go wykorzystać??"

"Widze wasze maszyny i co?? Myślicie,że jesteście fajni bo macie rower za 10.000?? "

To jest adresowane raczej nie do roweru tylko do jego uzytkownika.
Qube
Kontakt:

no w sumie zgadzam sie z tym i moje zdanie jest takie, ze mozna miec nawet rower za 100000 jesli taki istnieje w ogole a watpie i mozna na nim jezdzic do kiosku nawet, nawiazuje do tego ze jakosc roweru nie zoobowiazuje do umiejetnosci, ale pozdroo for all staram sie byc obiektywny
Qube
Kontakt:

no w sumie masz racje ale watpie zeby ENZO chcial kogos urazic ( tak uwazam ) i nie musicie tego brac tak strasznie do siebie, spokojnie
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Podpis jest własnie po to żeby sobie wstawić tam to co się chce, może to być fota, może być to odezwa do narodu albo hasło polityczne - pełna dowolność.
Jeżeli Tobie Enzo nie podobają się zdjęcia w podpisach to wcale nie musisz przecież ich oglądać. Są jakie są - i takie na których ktoś skacze i takie gdzie jest sam rower. Jedne i drugie są bardzo przydatne - bo pozwalają na bycie poten rozpoznawalnym w realu. Nikt nie ma swojego nicka napisanego na czole czy na plecach i przynajmniej po rowerze można skojarzyć daną osobę.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
motomysz
moderator
Kontakt:

jasne że jest .. HONDA :) i to kosztuje wiecej niż 100 000 hehe
Qube
Kontakt:

hehe lepsze maserati hehe ma amorki o skoku okolo 400-500mm hehe i jezdzi po bulki
Zablokowany