ja tez jestem zdolowanay bo brakuje mi hajsu na amora
ktoi chce kupic hayesa MX-1 za 100zl
albo manetki alivio przezutka tyl deore przod alivio za 120zl
dlatego tak tanio bo jestem zdesperowany o i jeszcze kier amoeba borla i mostek poin tough guy
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
ja na swoj rowerek zarobilem i troszkę mialem kasy uzbieranej, ale ogolnie prawie rok skladalem ;]
123495, jest jeszcze inna opcja, jezeli nie widzisz sensu zycia bez rowerka to mozesz obciągnać dla jakiegoś mechanika ze sklepu rowerowego, moze za parę lasek zaoferuje Ci cos ;]
ja swoj juz koncze powoli, skladam go od listopada, a teraz mialem bierzmowanie, rodzinka sie zjechala :P kazdy cos sypnol i $$$ troche wpadlo, mysle ze do lipca juz bede smigal :]
jak jesteś dobrze ubezpieczony to połam cos sobie najlepiej gdzies w szkole albo czyms takim, to mozesz dostac całkiem niezłe odszkodowanie ;) ja gdzies na dniach powinienem dostac ok. 150zł za wybitego palca na włefie ;)
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
no dokladnie masz ponad 18lat wiec spokojnie mozesz isc do roboty , ja mam 15lat i tez nie mam jak zarobic a do roboty nikt mnie nie przyjmie wiec to jest wiekszy problem , mi ukradli rower wart 1800zl no ale przez zime uzbieralem na nowy :) i teraz po kolei nowe czesci wkladam , pozdro600
SlaY też mam 15 lat i obczajałem że niezłą kase można wychaczyć roznosząć ulotki, tylko przez jakieś Agencje Reklamy i Promocji, 5zeta za godzine, często są to ulotki z salonów operatorów sieci jakiś, tylko niech mi ktoś powie od ilu lat można być zatrudnionym ?