alu 6061
alu 6061
Czy rama alu 6061 jest bardzo zła ?? Waże 58kg i czy rama pod moim ciezarem z tego materiału nie pęknie szybko ?? I czy wiele rozni od 7005 ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak ktoś kiedyś napisał wszystko do 500 zł to "gówno warte" ale powiem ci, że czasami możesz długo na takim czymś pomykać, a czasem połamać odrazu - niektórzy bendą pisać ze to lepsze dołóż ze 100 - ale ogólnie w tej kategorii cenowej sprzęty sie zbytnio nie różnią - im mniehj płacisz tym mniej wymagaj - ale jak bym nie miał więcej kasy zaryzykował bym.
.: mimmo :.
Głupota niektórych ludzi przekracza wszelkie granice..........piszesz, że rama jest z alu 6061, ale niepiszesz na początku jaka to rama!!!!! Więc skąd ja mam wiedzieć, czy to dobre jest.......zapytasz się czy V10 jest dobra, wszyscy (albo prawie wszyscy) powiedzą, że zajebista, ale jak nie wspomnisz, że koleś co na niej jeżdził został potrącony na tymże rowerze, przez amerykańską ciężarówkę, to żadnych sensownych odpowiedzi nie otrzymasz!!! Rame kupisz, a dostaniesz połamana stertę rur....:/ Weż się zastanów następnym razem co piszesz....BOP jak dla mnie to qpa g****, rama z piraniami też jest więc dla mnie qpą g**** :/ I jeżeli jesteś jakimś rąbniętym dwunastolatkiem co niema pojęcia o "śmiganiu", to odpuść sobie, bo o tej porze roku szpitale się zapełniąją takimi pozerami.........kup lepiej Dragstara.....
http://dhcyc.pinkbike.com
lol ja mam ramke z alu 6061 jest bardzo elastyczna ale duzzzzzzoooooooo wytrzymala jak na ramke mtb i trzyma sie dobrze dalej :] jeffrey_ch ramka 6061 jest ciezsza od 7005 <wow> nio 1 slysze moj rowerek jest bardzo lekki az dziw... :] i w porownaniu z niektorymi 7005 jest o wiele lzejszy :]
gg 2109933
-
- Kontakt:
myszek Ty **** ****** qrwa matka cie nie kocha ****** wsiorze qrwo...... taki madry jestes pogadaj z profesjonalista ???? zQ**** nie przychodz juz lepiej tutaj bo wypierdole ci .......... i masz jeszcze jakies pytanka sqrwysynie pierdolony ????? Swoje przemyslenia i głosne mysli zostaw qrwom ( matce )
-
- Kontakt:
Kula pisze prwde i odp**** od niego ja mowie raz ..... za drugim raze roz****** ci łeb :D:D:D::D Zapamiataj sobie palo głupia KULA ma zawsze racje , nawet najlepsi popełniaja nie raz błedy a widzisz tu jakis qrwa bład w tej wypowiedzi ???????????????????? Bo ja qr**** nie no wiec MORDA :D **** zycze miłych wypowiedzi :D:D:D:D
ostrooo!!! no ale wracajac do tematu. mysle, ze nie ma co sobie zawracac glowy materialem z jakiego wykonane sa ramy. wytrzymalosc i tak w glownej mierze zalezy od mysli technicznej inzynierow, ktorzy je projektuja. przykladowo - znacie chyba numer z kartka papieru i szklanka wody?