COASTER ss 2005

ns_radziu_ns
Kontakt:

COASTER ss 2005

Post autor: ns_radziu_ns »

Witam czy ktoś już kupił ta piaste jezeli tak wypowiedźcie się...
sprzedam zestaw NS BAD MAMA+RADIATOR(1miesiąc)
gg8058616
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

hmm wydaje mi sie ze sa jescze nie dostepne ale moge sie mylic
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

dobra a powiem co mysle. nie chce robiic ani reklamy ani anty to powiem jak est naprawde.

wolnobieg micro. niezly plan, mala z tylu to i mala z przodu. jednak lozyska sa roznej wielkosci, mam wrazenie ze mniejjsze po stronie zebatki szybciej padna. nie sa kryte lozyska dodatkowo, a tylko uszczelka lozyska. ednak to sprawdzony patent i lozysko moze dlugo pozyc nie usyfione, wiec to problem estetyczny.
kolnieze. szeroko, grube. i tu GLOWNY PROBLEM PIASTY. nie do konca ktos pomyslal ze przy 4 mm kolniezu, dziurce mnieszej niz 3 mm i do tego ledwo sfazowanejciezko bedzie sciagnac zewnetrzne szprychy do kola. chodzi o to ze po wlozeniu szprychy w dziure nie za bardzo da sie ta szprycha ruszyc w przeciwna strone niz ta wystaje.
zaplata sie fatalnie, ale zlecicie np w www.rowerowy.com zlozenie kola i macie problem z bani bo chlopaki se radza. ja sie boje osobiscie ze tak gruby kolniez moze albo sie wygniesc mocno albo urwac lebki. przewiercilbym dzire na 3 mm i pofazowal. wtedy byloby ok.

tak ja mysle po tym ak zaplotlem kolo na tej piescie. kreci sie ladniutko, ale te kolnieze mnie nie uspokajaja.
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

no dobra, mam piaste mniej wiecej to samo tylko ze na duzy wolnobieg.
kolnierze (przynajmniej w mojej) nie sa grube maxymallnie, dt championy normalnie zpalcione i zadnych problemow z glowka
lozyska rzeczywiscie slabo uszczelnione ale nie ma problemow i kreca sie w porzadku
no i wszystkie sa takich samych rozmiarow
oczywicie mowilem o swojej piascie, chyba to samo co nsx ale ma duzy gwnit
sikun jestes...
ODPOWIEDZ