The Crims :]
The Crims :]
wiem że kiedyś to już było..ale pytam czy ktoś gra....ja dopiero zacząłem..:) ale cąłkiem dobrze mi idzie...:] i czy ktos nie ma jakiegoś gangu...bo samemu troche głupiuo :/ ja mam dopiero 24 respectu...więc jak coś podrośnie to sam pewnie założe jakiś gang...a narazie chce kogos poznać....mój nick to "baaaaa" :)
pZdR
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
też w to gram :] resp - koło 300 ale non stop jakieś cioty z respem 600-2500 napierdalają biednego venia i on leży w szpitalu nieprzytomny :(
@ olisko dobij do 50 respa i witaj w gangu :D tak btw to by sie przydało pare osób więcej bo dopiero startuje i członkó maławo coby zabierać sie za jakieś większe roboty :]
--> jak coś to VENIOS GANGSTA SQUAD a mój nick to ven0m89 :]
@ olisko dobij do 50 respa i witaj w gangu :D tak btw to by sie przydało pare osób więcej bo dopiero startuje i członkó maławo coby zabierać sie za jakieś większe roboty :]
--> jak coś to VENIOS GANGSTA SQUAD a mój nick to ven0m89 :]
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
gg:5900968
-
- Kontakt:
@slayerek
nie tylko ty leższ w szpitalu :/ OStatnio fajną sytuacje miałem - ojebałęm jubilera - nieudało sie do paki- a 5s później po nieudanym napadzie sklepali mnie T_T i tym sposobem pozbyłem sie około 50 punktów każej z cech T_T
IMHO powinny być jakieś stopnie napadów - od 50-500 respa, od 500do 2k or smth bo stytuacja jak przydażyła mi sie niedawno - ja mam koło 300 a gość 2k6 mnie kelepie - nie była zbyt fair... echh no gdzie tu sparawiedliwość :/
nie tylko ty leższ w szpitalu :/ OStatnio fajną sytuacje miałem - ojebałęm jubilera - nieudało sie do paki- a 5s później po nieudanym napadzie sklepali mnie T_T i tym sposobem pozbyłem sie około 50 punktów każej z cech T_T
IMHO powinny być jakieś stopnie napadów - od 50-500 respa, od 500do 2k or smth bo stytuacja jak przydażyła mi sie niedawno - ja mam koło 300 a gość 2k6 mnie kelepie - nie była zbyt fair... echh no gdzie tu sparawiedliwość :/
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
-
- Kontakt:
ja mam cos kolo 1160 respa,nick piotrexdh,a co do gangu to zapraszam do the massacre ;)...jesli chcecie do nas wstapic to musicie dodac do znajomych piossarrro do znajomych.gang jest juz w **** duzy i robi skoki prawie po wszystkim ;)..lider ma 3546 respa :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu