Jaka najlzejsza rama do streetu
-
- Kontakt:
Jesli chcesz cos lekkiego to moze cannondale chase ? Nie wiem ile wazy ale w rekach jest bardzo lekka, jutro skocze do sklepu i ją zwaze ;) bo w poniedzialek skladam rower :]
Lepiej kupic caly rower bo cena samej ramy to masakra. PONAD 3000 zl!
http://www.cannondale-pl.com/site/pl/Ca ... ik_ram.xls
Rower na niej kolo 4500 ;) Mi sie udalo akurat tanio dostac sama rame.A rama bardzo ladna;)
pzdr
Lepiej kupic caly rower bo cena samej ramy to masakra. PONAD 3000 zl!
http://www.cannondale-pl.com/site/pl/Ca ... ik_ram.xls
Rower na niej kolo 4500 ;) Mi sie udalo akurat tanio dostac sama rame.A rama bardzo ladna;)
pzdr
ja naparzam na dragu już rok ponad a ciężki jestem z deczka bo 85 kilo i drągal i wcale mi się nic tam nie ułamuje, ramka lekka i tania i nie szkoda ją o murki zdrapywać przynajmniej, jak do tej pory połamałem tylko w tej ramie jeźdźąc: amorek rst aerosa, kierę i mostek i ster maszynowy fsa, korby srama, porwałem od groma szprych, i zmieliłem 2 piasty ale ramka spoko jest i kąty ma w pytę do manuala i pedal kicka się nadaje wheelie genialnie wprost wychodzi, a próbowałem na destroyerze i poincie to nie jest tak fajnie na tamtych ramach bo są za krótkie. może supersztywna jie jest ale jak boostery dodasz to jest ok.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-
- Kontakt:
wiesz co w streecie liczy sie tylko wytrzymalosc
wiec zeby mnieczaufanie do ramy to musi ona wazyc conajmiej 2.5kg a najlepiej kak jest ze stali i wazy 3 kilo np. nsx, agentbikes, BMW, on-one, 243-racing, ewntuialnie banshee morphine albo jakis pitbul jak nie masz kasy to kup sobie draga moze wytrzyma w streecie
wiec zeby mnieczaufanie do ramy to musi ona wazyc conajmiej 2.5kg a najlepiej kak jest ze stali i wazy 3 kilo np. nsx, agentbikes, BMW, on-one, 243-racing, ewntuialnie banshee morphine albo jakis pitbul jak nie masz kasy to kup sobie draga moze wytrzyma w streecie
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja mam do sprzedania 3 miesieczną ramke destroyera Jumpa + korba eastern bika na maszynówach nie do zajechania+koronka KHE na 33 zęby stalowa+ stery Tiogi z przelotką do barspinów dolna i górna miska z cromo
zestaw idealny do streetu wszystko uzywane niecałe 3 miechy w bdb stanie nie katowane za 700 pln nowy taki zestaw kosztuje ok 950 pln
niewiem czy to wypada ale polecam ten wybór...
ps mój nr gg:2692910
zestaw idealny do streetu wszystko uzywane niecałe 3 miechy w bdb stanie nie katowane za 700 pln nowy taki zestaw kosztuje ok 950 pln
niewiem czy to wypada ale polecam ten wybór...
ps mój nr gg:2692910
ucz się ucz trening to jazdy na rowerze klucz
-
- Kontakt: