Potwierdzone info o Manitou 2006, DANE!!
Potwierdzone info o Manitou 2006, DANE!!
Na rok 2006 Sherman i Dorado zostaje zastapiony przez GoldLabel i Travis.
GoldLabel bedzie w 2wersjach do DJ/Street. Jedna na sztywna druga na normalna oske. wiecej mi niewiadomo.
Travis bedzie w 4wersjach, pojawi sie nowy rodzaj tlumienia o nazwie "Intrinsinc"
Dane:
1.
Travis Single Intrinsinc.
Nowe tlumienie Intrinsinc
1koronowy, (180MM, 203MM)
34MM golenie anodowane na czarno
Standard 1.5, aluminiowa rura sterowa i drazona korona.
2.
Travis Triple Intrinsinc
2koronowy (180MM, 203MM)
aluminiowa rura sterowa i drazona korona.
3.
Travis Faction
1koronowy (203)
Tlumienie TPC+
Standard 1.5, aluminiowa rura sterowa.
4.
Travis Single
1koronowy (150MM)
Tlumienie TPC+
1 1/8"
GoldLabel bedzie w 2wersjach do DJ/Street. Jedna na sztywna druga na normalna oske. wiecej mi niewiadomo.
Travis bedzie w 4wersjach, pojawi sie nowy rodzaj tlumienia o nazwie "Intrinsinc"
Dane:
1.
Travis Single Intrinsinc.
1koronowy, (180MM, 203MM)
Standard 1.5, aluminiowa rura sterowa i drazona korona.
2.
Travis Triple Intrinsinc
2koronowy (180MM, 203MM)
aluminiowa rura sterowa i drazona korona.
3.
Travis Faction
1koronowy (203)
Tlumienie TPC+
Standard 1.5, aluminiowa rura sterowa.
4.
Travis Single
1koronowy (150MM)
Tlumienie TPC+
1 1/8"
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie no powaznie z tym jedna polka 180 , 203 skoku ... ciezko mi to sobie wyobrazic ... bede wdzieczny za jakies fotki tych wynalazkow jakby nie bylo 150 mm w jednej to juz cos ale 200 hmmm ja to cienko widze ... moze mysla ze 1,5 cala cos ma pomoc napatrzyli sie na headshocki cannondale i kombinuja ...
daren mial na zawodach travisa i jak na oko 150 skoku i wyglada naprawde duzo poterzniej niz sherman, a co do 200 na zwykla os to ja mam 150 stensa i teraz bylem w gorach, latam dropy dirty i jest zajebicho wiedz 200 na grobszych goleniach i rurce 1.5 sadze ze bedzie dobry oczywiscie nie do dh i dropow na plaskie ale do technicznego fr oczywiscie
200mm z jedna korona to chyba przesada... choc syf to raczej nie moze byc - taka firma nie moze pozwolic sobie na produkcje modeli ktore zaczna sie masowo lamac. osobiscie nie zaufalbym czemus takiemu i nie widze celu dla ktorego produkuje sie taki skok w jednej polce. 170 jeszcze zrozumiem....
a teraz przypomnijmy sobie jak to bylo w 2003 roku! szalenstwo ogarnelo rynek kiedy wyszedl sherman breakout 150mm filozofowie zamiast o filozofii mysleli o amorkach i o tym czy i ile wytrzymaja. a teraz mamy 203mm... kiedy super monster SC?
to wszystko to raczej chwyt marketingowy, oto mamy kolejne tlumienie o interesujacej nazwie - brzmi zajebiscie albo brzmi glupio. 2004 - SPV genialny wynalazek, potem w 2005 SPV evolve ktory dziala prawie identycznie a teraz Intymne tlumienie :| po co poprawiac cos co dziala doskonale? niech manitou zajmie sie tlumieniem rewolucjii na bliskim wschodzie a zostawi widelce tak jak sa teraz.
w USA jest sporo osob ktore duzo zaplaca za to zeby miec fajny wyjatkowy widelec, a uzywac go beda do jazdy po lesie. taie zapotrezbowanie uderza w strefe tych ktorzy jednak sprzet masakruja. wiadomo czy beda shermany i nixony?
a teraz przypomnijmy sobie jak to bylo w 2003 roku! szalenstwo ogarnelo rynek kiedy wyszedl sherman breakout 150mm filozofowie zamiast o filozofii mysleli o amorkach i o tym czy i ile wytrzymaja. a teraz mamy 203mm... kiedy super monster SC?
to wszystko to raczej chwyt marketingowy, oto mamy kolejne tlumienie o interesujacej nazwie - brzmi zajebiscie albo brzmi glupio. 2004 - SPV genialny wynalazek, potem w 2005 SPV evolve ktory dziala prawie identycznie a teraz Intymne tlumienie :| po co poprawiac cos co dziala doskonale? niech manitou zajmie sie tlumieniem rewolucjii na bliskim wschodzie a zostawi widelce tak jak sa teraz.
w USA jest sporo osob ktore duzo zaplaca za to zeby miec fajny wyjatkowy widelec, a uzywac go beda do jazdy po lesie. taie zapotrezbowanie uderza w strefe tych ktorzy jednak sprzet masakruja. wiadomo czy beda shermany i nixony?
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
Według mnie max to jest 160-170mm tak jak ktoś już przede mna powiedział ale przy takich skokach ja bym i tak wolał dwupółkę.
Chyba że mialbym taki amortyzator jak FOX 36R czy RC bo ten widelec naprawde budzi spore zaufanie.
A ty Bikeert czy jakos tak nie jedz na marcoki jezeli na nich nie jezdzils nigdy...
Chyba że mialbym taki amortyzator jak FOX 36R czy RC bo ten widelec naprawde budzi spore zaufanie.
A ty Bikeert czy jakos tak nie jedz na marcoki jezeli na nich nie jezdzils nigdy...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt: