Potwierdzone info o Manitou 2006, DANE!!
no jak dla mnie 200mm to gruba przesada jak na jedna polke no zobaczymy jak z tym bedzie... ja bym jednak nie kupil tego amortyzatora maja do wyboru inne , zobaczymy co marcok pokaze ale skoro nie mają robic monsterow to sa ostro pojebani , 888 jest bardziej do dh/fr a monster to pancerny kloc ktory naprawde wyrzyma dlugo...ehhh co zrobic
ale dj teraz bedą miały uwaga!!!
korony rozkręcalne- takie jak w starych bomberach
dj3 bedzie miał tłumienie rególowane
dj2 bedzie miał qr i regulacje jak teraz dj1
a dj1 na 2006 bedzie miał jeszcze coś dołożone , ale nie wiem dokładnie jakie regulacje
kolory ,- nie wiem oby był teflon...
a dj1 na 2006 bedzie miał jeszcze coś dołożone , ale nie wiem dokładnie jakie regulacje
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
Skad masz takie info?andrut pisze:ale dj teraz bedą miały uwaga!!!
DJ3, brak regulacji.
Korony dalej Cryo-fit, wciaz golnie ze stali polerowanej i wszystkie modele czarne.
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
-
- Kontakt:
Jak dla mnie te 888 hujnia na calej linii, rezygnacja z monstera na rzecz 888 to porazka.
Zreszta wala mnie oni z tymi swoimi wynalazkami, nikt mi nie karze na tym jezdzic. Mam dobry amor i inne mnie nie obchodza.
A jak ludzie sa naiwni to niech kupuja gowno.
Za cene nowego 888 RC w polsce, mam uzywki avy dhf - 8, ktore waza po 3.8 kg , sa wieksze niz shivera, i takim 888 podcieraja sobie golen ;p
Ale nie... ludzie wola 888.
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Zreszta wala mnie oni z tymi swoimi wynalazkami, nikt mi nie karze na tym jezdzic. Mam dobry amor i inne mnie nie obchodza.
A jak ludzie sa naiwni to niech kupuja gowno.
Za cene nowego 888 RC w polsce, mam uzywki avy dhf - 8, ktore waza po 3.8 kg , sa wieksze niz shivera, i takim 888 podcieraja sobie golen ;p
Ale nie... ludzie wola 888.
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Lubilem... tylko ze marcok to juz nie ten marcok ktorego ja pokochalem.
Gdziez piekne, majestatyczne monstra 2002?
Gdziez sliczne blyszczace shiverki?
Gdziesz rozbieralne i trwale , pieknie klejace i pracujace jak maselko z1?
NIE MA.
Brak tych amorow to u mnie koniec marcoka.
Gdziez piekne, majestatyczne monstra 2002?
Gdziez sliczne blyszczace shiverki?
Gdziesz rozbieralne i trwale , pieknie klejace i pracujace jak maselko z1?
NIE MA.
Brak tych amorow to u mnie koniec marcoka.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie kosztuja bo nie da sie ich kupic :)
Ja rok czekalem az sie jakis trafi, i gdyby nie moja inicjatywa i mocne znajomosci to do dzis bym go nie mial.
Raz widzialem uzywke na pinku za 3000$.
A DHF-8 z dwoma tlumikami w dobrym stanie mozna kupic za 5000. Takiego wlasnie mam obecnie do sprzedania.
Ja rok czekalem az sie jakis trafi, i gdyby nie moja inicjatywa i mocne znajomosci to do dzis bym go nie mial.
Raz widzialem uzywke na pinku za 3000$.
A DHF-8 z dwoma tlumikami w dobrym stanie mozna kupic za 5000. Takiego wlasnie mam obecnie do sprzedania.
No i marzocchi się pogrążyło. Dla mnie ta firma zaczęła się, gdy wprowadziła na rynek pierwszego monstera. Amor na tamte czasy był niesamowity. oprócz niego w ofercie były także z1, które owiane zostały legendą. W roku 2001 czar prysł, kiedy to M wprowadziło na rynek cryofit. wtedy to na polu bitwy, tak jak 300 spartan, zostały tylko monster i nowo wprowadzony shiver. teraz, kiedy monstera już nie ma, ta firma przestaje dla mnie istnieć...
co do maniciaków - nic nie mówię, chcę się przekonać po opiniach innych. mam im tylko za złe, że nie ma już starych x-vertów carbon i supernovy (millenium). wg mnie najlepsze amorki manitou do tej pory.
co do maniciaków - nic nie mówię, chcę się przekonać po opiniach innych. mam im tylko za złe, że nie ma już starych x-vertów carbon i supernovy (millenium). wg mnie najlepsze amorki manitou do tej pory.