Kraków - Lasek - Rżąka
Kraków - Lasek - Rżąka
Witam
W lasku kolo autostrady jest mala traska, tylko ze po zimie troche sie posypala i wypadaloby ja odrestaurowac.. Czy jest ktos chetny z okolicy (watpie zeby sie komus chcialo zasuwac z drugiej strony Krakowa, bo to nic nadzwyczajnego), zeby skoczyc tam z lopata, siekiera itp. i troche popracowac? Jesli ktos nie wie o ktore miejsce mi chodzi to przyblize:
-maly zeskok
-dwa ostre zakrety
-mala chopka na plaskie usypana na powalonym drzewie
-2-3m chopka
-nastepna j/w tylko przed nia lezy drzewko ktore trzeba usunac
-stolik na polance
i na dobra sprawe koniec, ale mozna spokojnie jechac dalej i dobudowac tam cos jeszcze.. jest tam bodaj mala chopka..
Nie ja budowalem ta trase, ale mysle, ze konstruktorzy nie obraza sie jak ja odnowiMY. A tak w ogole to chetnie bym popatrzyl jak ktos wymiata, bo sam dopiero sie ucze:P
Ktos chetny ? Termin spokojnie sie jeszcze ustali...
Pozdro
W lasku kolo autostrady jest mala traska, tylko ze po zimie troche sie posypala i wypadaloby ja odrestaurowac.. Czy jest ktos chetny z okolicy (watpie zeby sie komus chcialo zasuwac z drugiej strony Krakowa, bo to nic nadzwyczajnego), zeby skoczyc tam z lopata, siekiera itp. i troche popracowac? Jesli ktos nie wie o ktore miejsce mi chodzi to przyblize:
-maly zeskok
-dwa ostre zakrety
-mala chopka na plaskie usypana na powalonym drzewie
-2-3m chopka
-nastepna j/w tylko przed nia lezy drzewko ktore trzeba usunac
-stolik na polance
i na dobra sprawe koniec, ale mozna spokojnie jechac dalej i dobudowac tam cos jeszcze.. jest tam bodaj mala chopka..
Nie ja budowalem ta trase, ale mysle, ze konstruktorzy nie obraza sie jak ja odnowiMY. A tak w ogole to chetnie bym popatrzyl jak ktos wymiata, bo sam dopiero sie ucze:P
Ktos chetny ? Termin spokojnie sie jeszcze ustali...
Pozdro
-
- Kontakt:
Siema,ja tam mieszkam niedaleko w bieżanowie i cos tam ostatnio kopałem,mozemy sie ustawic jakos i cos porozkminiac jeszcze,ja łopate mam,ale gorzej z piłą,mam kosiarke-buhahahahha...
p.s.jak mozesz to zcharakteryzuj siebie.
-na czym jezdzisz
-gdzie mieszkasz i....podaj gg.
p.s.jak mozesz to zcharakteryzuj siebie.
-na czym jezdzisz
-gdzie mieszkasz i....podaj gg.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=525800
CIĘŻKOpracujABYstylMIEĆswój
CIĘŻKOpracujABYstylMIEĆswój
Witam
kobylas Nie lam sie - ja tez ich jeszcze nie latalem, ale trzeba sie naumiec ;). Lubie budowac, wiec zawsze mozna cos mniejszego gdzies tam walnac - w koncu duzo miejsca :P.
w.o.j.t.a.s Pila moze sie znajdzie, tylko bede musial na dzialke sie przejechac. Ja mykam na ramce CUBE... a zreszta wrzuce fotke :P. Mieszkam na Aleksandry i kiedys Cie chyba widzialem :]. Taki co ma dlugie blond wlosy to ja :P.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=517007
GG: 2423666
Nara
kobylas Nie lam sie - ja tez ich jeszcze nie latalem, ale trzeba sie naumiec ;). Lubie budowac, wiec zawsze mozna cos mniejszego gdzies tam walnac - w koncu duzo miejsca :P.
w.o.j.t.a.s Pila moze sie znajdzie, tylko bede musial na dzialke sie przejechac. Ja mykam na ramce CUBE... a zreszta wrzuce fotke :P. Mieszkam na Aleksandry i kiedys Cie chyba widzialem :]. Taki co ma dlugie blond wlosy to ja :P.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=517007
GG: 2423666
Nara
To troche bedzie ludzi :]. Proponuje jako wstepny (bez problemu mozna go zmienic ;)) termin czwartek 30.06 - dlatego tak pozno bo tez kcem pobudowac, ale musze poczekac az mi sie jakos skora na nodze naprawi - poki co saczy sie krew od niedzieli :P - glupie piny !
Moze ktos proponuje jakis inny dzien ?
Moze ktos proponuje jakis inny dzien ?
nareszcie topic na temat tej traski :) ja tam smigam bardzo czesto i rzeczywiscie traska jest spoko i troche juz zniszczona i cos by wypadało zrobic. od gimnazjum na Rżace znam trase jak tam dojechac. wiec podajcie czas kiedy bedziemy coś z ta trasa robic
pozdro
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/