kurde mi sie bardziej podoba :P
kurde mi sie bardziej podoba :P
nowe forum jest bardzo przejrzyste, nie ma syfu przede wszystkim i mozna szybko znalezc posta lub odpowiedz na jakies pytanie no i moze sie klimacik jakis wytworzy w miare zuzywania forum :D
Hardcore rulez!
gg: 846952
gg: 846952
Tak tu masz rację , te forum jest może i bardziej przejrzyste ,ale zauważ też ,że straciło swój niepowtarzalny klimat i charakter !! Tamto forum ,stare było jedyne w swoim rodzaju ,nie było drugiego takiego . Oczywiście doceniam wysiłek Nikoma i jego teamu włożony w zrobienie nowego forum , ale to nie to samo forum co było wczesniej ,nie ten klimat .
GG: 1725215 Jelenia Góra
a dupa!
i tak wolałem stare, teraz mi się anwet nie chce czytać wszystkiego, skoro mam latać po tych wszystkich kategoriach...
i dlaczego na stronie głównej forum nie wyswietla się autor posta? trzeba dopiero wejść w jakiś konkretny dział i tam wyswietlane są ksywy przy tematach.
a na starym forum z założenia nie wchodziłem na tematy początkowane przez niektóre osoby.
i tak wolałem stare, teraz mi się anwet nie chce czytać wszystkiego, skoro mam latać po tych wszystkich kategoriach...
i dlaczego na stronie głównej forum nie wyswietla się autor posta? trzeba dopiero wejść w jakiś konkretny dział i tam wyswietlane są ksywy przy tematach.
a na starym forum z założenia nie wchodziłem na tematy początkowane przez niektóre osoby.
-
- Kontakt: