czesc
jezdzil ktos z was na tej gorce, jesli tak to prosze o opinie i porownanie z np. skrzycznym czy czantoria, no i jakies ogolene wrazenia .
dzieki za opinie.
Wlasni tak tam jest jest takie zludzenie ze niby jest pod gore a samochod jedzie bez wlaczonego sinika i rozpedzania, no ale ja bym pojezdzil tam gdzie zrobili te nowa kolejke ale nie wiem czy sa jakies fajne traski?
Hmm a ja sie balem ze tam moga yc za plaskie trasy, bo na narty to podobno jest spacerowa gorka i sie slabiutko jezdzi a tu "moga dac w dupe" moze warto poejechac bo bilet 5zl a za rower to sie moze nie placi, mam taka nadzieje :)
ja tam bylem 4 lata temu i zjezdzalismy z kolega lasem, droga powstala z wycinki drzew... HARDCORE byl :D usmazylem detke, zajechalem piaste i zerwalem lancuch dobrze bylo
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
No kurde nikt nie smigal z tej gorki, to dziwne bo jest kolejka fajna duza i nie trzeba sie meczyc z bikiem bo to jak tramwaj :d i nie jest chyba tak drogo jak na czantoerii.
Bylem tam w zeszlym roku ale kolejki jeszcze nie bylo. Na samej gorze jest taka fajna elektrownia szczytowa (stozek gory jest sciety i jest tam bajoro). Mnostwo paralotniarzy. Gorka fajna i perspektywy na jazde dobre. Kolejka to ta stara co jezdzila w zakopcu na gobalowke. Moze niedlugo tam udeze. A co do tego jechania pod gorke to ZLUDZENIE!!!!!!! Wystarczy zatrzymac sie i ogarnac to chlodnym spojrzeniem z odpowiedniej odleglosci i odpowiedniego miejsca. Uksztaltowanie terenu i ta legenda sprawiaja ze moze sie wydawac ze te butelki, pilki itp. zasuwaja pod gore ale tak nie jest.