Pękł mi Drag??!!!

PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

dawidek masz konkurencję, ja mam na sprzedaż, w właściwe kuzyn ma ramkę destroyer jump kupina ok 2 miechy temu ze sterami tioga tymi ze śrubą do barspinów, korbą eastern bike na maszynówkach cały zestaw za ok 700zł:P:P:P
za ramkę dał 370zł,
za stery 79
za korbę i suport 370zł, za koronkę 20 zł(khe)
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
BikEr manik
Kontakt:

Post autor: BikEr manik »

Najlepiej to używanego amstaffa, tylko nie wiem, gdzie go znalezc
alek_fr
Kontakt:

Post autor: alek_fr »

kuurwa wlasnie przed chwila zczailem ze mam pointa peknietego na spawie laczacym gorna rure przedniego trojkata z podsiodlowa - lekkie pekniecie na spawie po obu stronach:/ narazie bede jezdzil dopoki sie bedzie dalo i na ramke zbierac....

a co do tematu to bede mial ten sam problem co ty w niedalekiej przyszlosci i chyba wezme destroyera jakiegos albo jka lepiej z kasa bede stal to Tank z mielca... pozyjemy zobaczymy
http://alek.pinkbike.com/album/haldy-2008/
woitas
Kontakt:

Post autor: woitas »

Nie umiecie jezdzic na nich dlatego lamiecie :D

ja tez ta fote juz na PInk Biku widzialem .. skoro polamales to po co chcesz znow kupic.. dwa razy do tej samej ramy sie nie przymieza :D
Ride or Die
MaG
Kontakt:

Post autor: MaG »

BikEr manik ja wiem gdzie uzywanego amstaffa kupic na allegro jest taki jeden za 360zł ale ja chce cos nowego.

alek_fr widze ze masz pointa crushera no i po tym jak napisales ze ci pekl to troche zwatpilem bo wlasnie ta ramke rozkminialem. Ale z tego co wiem to te pointy maja 5 lat gwarancji jak sie uzyje dolaczonych do nich sterow a jak jakis innych to tylko 2 lata. Jak mozesz to napisz ile na tym jezdziles i co robiles ze ci pekl.

A ty woitas nie gadaj bo to przez to ze jezdzilem z skrzywiona rura sterowa. To znaczy skakalem no i wiadomo wtedy sa zajebiste przeciazenia na glowce ramy i wo wlasnie tam pekla, przed spawem gorna rura przy glowce. NIestety nie mam fot nie moge ich miec w najblizszym czasie.

Jak beda tu ludzie ktorzy maja CRUSHERA to napiszcie jak sie ta rama sprawuje!!!
Ride the lightning
alek_fr
Kontakt:

Post autor: alek_fr »

MaG to nie jest cusher tylko zwykly point i ma juz 2 latka przez ktore go nie oszczedzalem(fr, dh, sreet, troche na hopach) wiec nie pekl bez powodu...
http://alek.pinkbike.com/album/haldy-2008/
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Chryste...

W dobie hamulców tarczowych, rama która nie ma tego wzmocnienia przy mocowaniu tarczówki jest nic nie warta. Po co kupować coś co polegnie? Bez sensu

Haha... Czyli Armageddon jest nic nie wart. Nio ba pewnie ze tamta ramka nie polegnie...

lol
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

hmm moze obejrze swojego draga ... i tak uwazam ze to spox rama w stosunku co do ceny ... lakier ma slaby w sensie ze sie sciera bardzo szybko a jak narazie jestem zadowolony ...
dawidek1314
Kontakt:

destroyer jump + części

Post autor: dawidek1314 »

maverick-g pisze:hmm moze obejrze swojego draga ... i tak uwazam ze to spox rama w stosunku co do ceny ... lakier ma slaby w sensie ze sie sciera bardzo szybko a jak narazie jestem zadowolony ...
A ja mam do sprzedania destroyera jump który jest z cromo i ciężko go złamać ;] ze sterami fsa i ze sztyca accenta i suportem fsa i klamkomanetkami i gripem srama za 400zł . Kontakt:gadu-gadu:1078481
e-mail: dawidek13-14@o2.pl
Sprzedam , Sam zobacz co
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2719730
MaG
Kontakt:

Post autor: MaG »

Jesli mam wziasc tego CRUSHERA to ktorego tego 17 cali czy 15 to ma byc rower na chopy i takie tam rzeczy wiec ktorego???
Ride the lightning
DJ MICROS
Kontakt:

Post autor: DJ MICROS »

Wlaśnie mialem pisać OFFTOPIC ale widze ze juz doszliśmy do Crusherów.
Czy ktos może wie czemu nigdzie nie ma normalnych pointów tylko te pierdolone (mi sie nie podobające Crushery)
Ani Allegro, Ebay, Maverick w Krakowie no poprostu nigdzie
Czy któś wie co się dzieje???????????
czy to chwilowy brak czy juz skończyli produkcję
POZDRO
woitas
Kontakt:

Post autor: woitas »

Trzeba bylo sobie rure sterowa wymienic .. zreszta wydaje mi sie ze jak bys mial krzywa rure sterowa to wieksze przeciazenia przejmuje laczenie z korona .. no nie wiem .. uzbieraj wiecej kasy i kupi DM DUAL 3.0
Ride or Die
ODPOWIEDZ