Do streetowców

Szart_i
Kontakt:

Post autor: Szart_i »

"Nie za wysoko to koło?" policja do kumpla jadacego na manualu :P
Jeździmy nie śpimy!
igorto
Kontakt:

Post autor: igorto »

a mnie tam zawsze bawi - "mamusia kupila rower a ty go juz chcesz popsuc? Jak smiesz marnotrawic ciezko zarobione pieniadze rodzicow??". A gowno. Rower ze swoich zlozylem.... :/
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
Cielak4x
Kontakt:

Post autor: Cielak4x »

młodzi patrzą na mieście raczej z podziwem, a starzy "ło! rower tylko niszczysz! tyle piniędzy w błoto!" ,ale kiedyś sobie ćwicze backpivota i frontpivota i podszedl do mnie jakiś żul i powiedział całkiem poważnie, żebym sie nieprzejmował jak mi coś niewychodzi bo trzeba ćwiczyć i ćwiczyć! a jak sie naucze to będe mistrzem wszechświata!:P heh... tylko, że po tym usiadł pod płotem i zasnął:P:P:P
Sprzedam Rock Shox Pilot C 80-100mm`04r Po serwisie! Stan igła! gg:5047705
klak
Kontakt:

Post autor: klak »

hehehhe
Cielak4x
... a może to był sponsor , który śledzi twoje postępy i czeka az bedzie mogl wziasc cie pod swoje skrzydla !! ;) ...pozdro:)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=87057874
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

ja mam tak.ogolnie ludzie w miescie zwracaja uwage na mojego bika ze wzgledu na krowe. raz babka z malym dziabongiem [dzieckiem] podeszla i poprosila czy moge popiszczec trabka bo sie corce rower podoba. co do mlodych zawsze cos komentuja zazwyczaj podnieceni czasami mniej, niewazne jezdze dla siebie. za to z zulami jest kosmos. podszedl do mniekiedyc i powiedzial: dobrze ze nie jestes ****. podoba mi sie jak jezdzisz zrob tak jeszce raz [180 z kraweznika ;)] potem sie przyczepil i zaczal mowic ze 30 lat temu to on smigal na crossie na madagaskarze <lol> no nic posluchalem go i tyle. z mendami mialem rozne przejscia lacznie z tym ze mnie 3 razy gonili radiowozem...ale ucieklem do parku i tyle ich widzialem. ogolnie ludzie sie przyzwyczaili i nikt problemow nie robi nawet policja. xczasmai straz miejska podchodzi i mowi ze bardzo fasjnie ze im sie podoba ze mloidziez nie pije w parku tylko chce cos umiec. usmiechanlem sie do siebie i pomyslalem ze pijemy wieczorem ;) nie ogolnie musze przyznac ze kupe ludzi szanuje to ze chcemy jezdzic a niestety nie ma gdzie, wiec nie robia problemow. raz na stacji kolejowej mnie z kumplem filmowali niemcy. przytjhechali zwiedzac costam od slowa do slowa sie z nimi zgadalismy no i zaczeli nas filmowac. ogolnie to jest sympatycznie :]
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

''ramy łamać''
wsadz se siodło w dupe
znudziło ci się oddychanie prostym nosem??
kark sobie złam to ci zajebie ten rower

częste teksty od skateboarderów albo in-lineow ców

zresztą by zadko jezdzimy w miescie
a takie teksty tona s8 parkach
A tam
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

---od dzieci zazwyczaj (okolo 10- 13 lat)
"dlaczego masz takie male siodelko ..:P" jest normalne ale w miare nisko
"wez sie niepopisuj ja tez tak umiem "

--- od zuli ( niezbyt starzy bo tacy sedziwego wieku niedozywaja )
" dobry jestes , dobry jestes cwicz..:p"
i jak 2 szlo w nasza strone na niezlej fazie i slyszalem jak mowili " to ty lap tego z lewej a ja wezme mu z***** rower "

policja mi nic nie mowi bo zazwyczaj jej uciekam
i kiedys jak sie wywalilem na chodniku to sie mnie 2 panny zapytaly czy zyje..:P :] a moii kumple polewe mieli :d
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

przy nauce pedal upa zajechalismy na miejscowe , dokladnie na okragle laweczki na kamiennej podtsaiwe jest ich ze 5 i jedna na uboczu i na nia mialem sie wbic a na pozostalych siedzialy spoleczniaki i sie zalozylem kiedy typ wyskoczy ... pierwszy skok jeb gosc nic 2 skok nic 3 skok : " NA TYM SIE SIEDZI A NIE SKACZE" a moja odpowiedz: " NIE KUR** nA TYM SIE SKACZE BO TO NASZE" i sie zagasil hehe ... a rozne texty wala : babcia : jak ja lubie jak wy tak fikacie skaczcie skaczcie i niech ta straz miejska da wam spokoj wkoncu wodki nie pijecie ... / hehe a w domu tez pan skacze po meblach ?? / skakanie po kwietniku : przeciez tutaj moze cos wyrosnie a wy to niszczycie !! : odp : rosnie ? tutaj tylko psy szczaja i dzieciarnia biega to co rower panu wadzi ... / nie macie gdzie jezdzic tym rowerem - to jest chodnik waski : odp : jak pani schudnie to sie pomiescimy ;]
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

"Ściągnij ten kask przecież nie pada" - od jakiś tępych 14 latek
"Tylko po tych wertepach jeździsz i jak ty wyglądasz" - higienistka szkolna
Ławkowi chłopcy od czasu do czasu coś burkają jak przejeżdzasz...
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

Szart_i pisze:"Nie za wysoko to koło?" policja do kumpla jadacego na manualu :P
:O LOL :D
mnie sie pytają ile ten rower kosztuje :( to qrwa mówie że dużo ciężkiej pracy...........nie lubie tgo pytania :( nahuj im wiedziec ile to kosztuje ??
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
owca
Kontakt:

Post autor: owca »

ja mam 2 teksty. jak skakalem ze schodow to podszedl taki szkrab zlapal mnie za reke i powiedzial"plose pana cemu ja tak nie umiem?" albo jak robilem whelliego to pijak krzyknal "i do pionu!"
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=65704
luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

jak jechalem brzegiem jeziorka z kumplem na wheelie, siedzial sobie na lawce ojciec z synkiem i popijali jakies trunki.... kiedy ich minelismy, tylko slyszalem glos tego straszego: 'patrz synku, cyrk przyjechal do miasta'
luk4szm
luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

luk4szm pisze:tego straszego
mialem na mysli starszego
luk4szm
_Chmielek_
Kontakt:

Post autor: _Chmielek_ »

raz jechałem z kolegą po chodniku i mijaliśmy taką grupkę koło 5 osób 10 - 13 lat na macrocashach, i słyszymy taki dialog za plecami:
- ciekawe czemu tak nisko to siedzienie mają?
- nooo, a raz nawet widziałem bez siodełka!
- no jak ch*!

jak coś jeszcze sobie przypomne to napisze :P
wiesz co robi ctrl + w ?
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

jade sobie wheeliem a jakis zul: "jakbym mial 14 lat to tez bym tak umial" albo "jakbym mial taki rower to tez bym tak umial: " :)
Miodożer.
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

Dawno nie wglądałem tu, ale widzę że spore zainteresowanie. Fajnie, i nikt nikogo nie objechał - to spory sukces ;P , ja się uśmiałem zdrowo. To teraz wrzucę text odwrotny czyli taki cośmy go od rowerzystów usłyszeli:
trochę kropiło i schowaliśmy się na ławę pod drzewo a tu jadą takie dwa marśluki stare na składfaku i na fulu (marki delta czy best nie pamiętam) i jeden do drugiego taki text: "eee kur... znowu ten pier... deszcz" :D tośmy ich "zaklinacze deszczu" ochrzcili. hehe :D
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
ODPOWIEDZ