Jedyny shit w tej ramie to lakier... Z tego co słyszałem, to właśnie jedyna różnica międzi nią, a dragiem (niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu jeśli tak jest).
ebeb jest wieksza roznica.. rozni sie tylni trojkat. Wg mnie chyba lepiej brac draga.. mocniejsze ma tylnie widly bynajmniej takie wrazenie sprawia. Wiem bo jezdzilem na nim pol roku. W tylnich widlach jest element cnc dzieki czemu wieksza opona wejdzie.. ogolnie to ja bym bral draga
ebeb pisze:Jedyny shit w tej ramie to lakier... Z tego co słyszałem, to właśnie jedyna różnica międzi nią, a dragiem (niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu jeśli tak jest).
wystarczy na nie spojrzec i odrazu widac roznice i nie jest to tylko lakier
Cocaine to dobra ramka, jeszce nie słyszałem aby się jakaś złamała. Sam jestem posiadaczem Dragstara, i ******* lakier to nie tylko przypadłość Cocaine :/
o ile sie nie myle to glownym atrybutem ramy jest wytrzymalosc... no chyba ze inne czasy nastaly a ja sie nie znam. A lakier zawsze mozna zmienic. Mialem zeszlorocznego draga. I lakier tez byl do dupy.. Wczesniej mialem meridke.. No i taak.. tam to bylo malowane konkretnie. Jak obdarlem rame to dokladnie bylo widac ze lakieru tak jest kilka warstw.. malowane solidnie..