Co myślicie o Grimekach ?!?
Co myślicie o Grimekach ?!?
Mam problem z zakupem hamulca tarczowego na przód(oczywiście hydraulicznego), nie za drogiego i zeby miał dość dobrą modulację. Co myślicie o Grimece S-12 na przód ??
-
- Kontakt:
swiete slowa.... genitalny hampel.... niedrogi i bardzo dobry...
Jesli ma miec dobra modulacje to napewno nie grimeca a tym bardziej nie s-12 , mocna owszem jest ale nic pozatym no i to grimeca zawodne i kiepskiej jakosc dziadostwo [= dziwi mnie fakt ze ktos tak kumaty jak ty Max poleca ten hampel z czystym sumieniem. Lochu na kiedy chcesz ten hamulec i ile gotowki chcesz przeznaczyc to moze cos z usa sie sciagnie.
-
- Kontakt:
Hamulec ma super modulacje,nie wiem na jakim jezdziles , mialem ich kilka i wszystkie byly tak samo boskie.
Nigdy nic w nim nie padlo , nigdy nic nie cieklo , a jezdzi tego u nas mase.
Ideal.
Wykonaniejest na dobry poziomie , czescizamienne sa tanie. I wcale nie sa zawodne - S12 , inne mnie nieinteresuja.
Hayes moze ja cmoknac...
Nigdy nic w nim nie padlo , nigdy nic nie cieklo , a jezdzi tego u nas mase.
Ideal.
Wykonaniejest na dobry poziomie , czescizamienne sa tanie. I wcale nie sa zawodne - S12 , inne mnie nieinteresuja.
Hayes moze ja cmoknac...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Co do zawodności Grimec to się nie zgodze- sam ma S-2 a to przecież starocie, nic nie cieknie, zero problemów. Siła potężna nawet z tarczą 160. Modulacja- tu powiem szczerze że jest średnia, ale i tak bardzo przypadł mi do gustu.Na S 12 i S8 jeździłem i są naprawde fajne- szczególnie ten pierwszy. Jeździłem równierz moment na S 15 i też było wporządku. Ogónie uważam że produkty Grimeci są bardzo dobre no i mają spoko ceny ( wyjątek S 1 który jest do dupy)
NIe mam żadnego pomysłu- trudno się mówi.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: