RZĄDZĄ NAMI IDIOCI!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no mash ci los przeciez to nie przejdzie :]
ja pitole maja prpblemy. by sie kurwa mac za zwalczanie przestepczosci wzieli ****** moscislawy.
ponoc cos z gg chca jeszcze zrobic... rejestracja jakas czy cus :| ja pitole CO ZA KRAJ
wspominajac hammerfalla - i wanna out, out, out - leave me out!
ja pitole maja prpblemy. by sie kurwa mac za zwalczanie przestepczosci wzieli ****** moscislawy.
ponoc cos z gg chca jeszcze zrobic... rejestracja jakas czy cus :| ja pitole CO ZA KRAJ
wspominajac hammerfalla - i wanna out, out, out - leave me out!
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
to sie odstrzel...
chociaz to tchorzowko wyglada , potem wszyscy mowia ze nie mial powodow takie tam pierdolenie...
Lepiej stan na krawedzi najwiekszej skaly jaka znasz, taka zeby miala gdzies tam ladowanie, i skocz...
Jak ci sie uda bedziesz hero , jak nie to *** z tym wszystkim ;]
chociaz to tchorzowko wyglada , potem wszyscy mowia ze nie mial powodow takie tam pierdolenie...
Lepiej stan na krawedzi najwiekszej skaly jaka znasz, taka zeby miala gdzies tam ladowanie, i skocz...
Jak ci sie uda bedziesz hero , jak nie to *** z tym wszystkim ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
BO wiecie z intetia ten protest jest wysyłąnym mailem na skrzynkę oleksego i jescze jakiś bucy z rzau!!!!!!!!!! a ze na samej interii już 48tys z hakiem złożyło protest to te buce maja koło 48i pół tysiąca maili na skrzynkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i dobrze tak chu*** :D:D:D:D:D:D