Paczka ze stanów.
Paczka ze stanów.
Witam, szukałem nie znalazłem podobnego tematu.
1. Kto wie ile kosztuje paczka ze stanów do 5kg i jak sie zamawia?
2. Poprostu na stronie sklepu podaje sie adres i przysyłają do Polski?
3. Jest jakaś różnica jak by jakiś znajomy mi wysłał paczke znaczy czy taniej by wyszło niż by sklep wysyłał?
Pozdro.
1. Kto wie ile kosztuje paczka ze stanów do 5kg i jak sie zamawia?
2. Poprostu na stronie sklepu podaje sie adres i przysyłają do Polski?
3. Jest jakaś różnica jak by jakiś znajomy mi wysłał paczke znaczy czy taniej by wyszło niż by sklep wysyłał?
Pozdro.
paczki idą albo samolotem(ok.9dni) albo morzem(4 tyg.) do samolotu placi sie za wymiary paczki a a jak morzem to 1kg-2$, jak ci wysyla sklep to umieszcza na zewnatrz paczki rachunek zawartosci a jak wysyla znajomy to pisze "uzywany widelec rowerowy"; wartosc do 38$", na poszczegolne czesci rowerowe raczej nie ma cla(na cale rowery tak) ale nie jestem 100% pewny,
2. musiz zapytac w sklepie czy ci wyslą, zawsze wiecej roboty z nadaniem paczki za granice
2. musiz zapytac w sklepie czy ci wyslą, zawsze wiecej roboty z nadaniem paczki za granice
...
-
- Kontakt:
ja własnie czekam na kask, ochraniacze i rękawiczki z usa :] no i mam nadzieje, że już jutro dojdą, to bedzie chociaz mała nagroda za swiadectwo z paskiem ;) a wysłał mi ją wujek, przez jakąś agencje. Paczka zawsze idzie od 4-8 dni, wiec jak wysłał w sobote, to moze jutro juz bedzie :]
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg