Banshee Scream....

Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

Max - a ty ciagle avy i avy, sorka ale to juz mnie nudzi tak ze rzygac sie chce, szanuje cie ale mnie to wkurwia troche, nie kazdego na to stac
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

wd40 ja raczej tez bede w szklarskiej wiec wydrukuje fote hehe i bede szukał :P chociaz u nas nie ma na tyle czarnych banshee z monsterem zebym specjalnie mogl sie pomylic ;]
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

Max wieze ci ze sie znasz na rowerach dobze ale zrozumcie w roweze nie liczy sie to czy milo sie ugina i czy plynnie chodzi liczy sie w sumie tylko niezawodnosc a uwazam ze banshee( chociasz nie jezdzilem) jest niezawodna ramka
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

kazdy stawia na co innego - jeden na niezawodnosc, inny na wage, inny na wyglad, kolejny na dzialanie... i trudne jest (ba, niemozliwym nawet) pogodzenie tego wszystkiego...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A dla mnie liczy sie to jak to sie ugina - zwlaszcza jesli tyle kosztuje.

Dlatego na rynku jest tyle produktow zeby kazdy wybral cos dla siebie.

Zmiana dampera - charakterystyki... o tak... masakra jak wiele moze zmienic tlumik.

I zachwalam tak cholernie avy bo wiem co robi nawet z kiepsikmi ramami. A skoro kolege stac na s8 i pewnie foxa to dorzuci z 500zl i kupi uzywke avy.

--------

Sorry raz jeszcze, że się mądrzę ale jestem po kierunku mechnicznym

Nie madrzysz sie, tylko jaki to ma wplyw na dzialanie? Mniejszy skok nie bedzie dzialal lepiej, moze zle slowo bo lepiej dla kazdego znaczy co innego.

Scream nigdy nie bedzie dzialac tak jak ja chce by dzialal przy takim skoku ;p O!

A dare , owszem jezdzilem, z romiciem , tez lekka przymulka. Tak samo nowy trek do fr ktorego mielismy na testach...

Tez niby 175 z tylu a dziala jak 80-100... , a szkoda, bo ramka z fajna geo, bardzo przemyslana, zajebista tuleja na wachaczu, sztywna jak ja pierdziele.

ALE praca zniecheca :(

http://maxdamage.republika.pl/trek.jpg

Jesli to ma tak chodzic to ja bym wolal nie jebac sie w i tak sypiace sie fulle i wrzucic sobie sztywniaka 5x taniej.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

nastepna zajebista teoria, max mowi ze dare dziala, kur wa bez kitu co tu sie dzieje,. TEORETYCY............. po co mowic COKOLWIEK jak wiecie NIC....

ze niby o czym ja pierdole? ze nie mozna powiedziec jak rower dziala tylko po zdjeciu....
nie.

a dyskusja jest o tyle beznadziejna ze wy robaczki i tak nie rozumiecie swojego bledu i klocicie sie prawie tekstami w stylu 'ale bender to ma' <lol>10000

:* tak mnie rozbawiliscie ze prawie sie posikalem
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

mozna miec wlasne zdanie, pozatym pod maxem polowa ramm moze sie nie uginac , w koncu koles jest maly
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
mimmo
Kontakt:

Post autor: mimmo »

tak tylko 2 słowa o wzajmności na forum bo czytam i czytam i boje się coś napisać tyle tu fachowców... tylko tak czasem słodko pierdzielicie ze nie wiem czy bolek i lolek powinien być na dobranoc czy te opisy. RZycze wszystkim troche więcej rzetelności w opisach i testach, a nie ciągle opinii zasłyszanych od 2 osób, też mam ubaw po pachy no i słynny max - za bardzo się wczuwasz i też sie robisz zabawny - h... wi kto tam ma racje i gdzie prawda - ale jeszcze z 2 strony tego tematu i bedize pretekst żeby zrobić nowy dział ... HUMOR.
.: mimmo :.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A ja pierdole...

kupujcie se co chcecie, ja od dzisiaj sie nie wypowiadam na takie tematy.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

nc pipl nc
A tam
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

e tam, kazdy ma inne odczucia i tyle:) mi sie banshee wd40 podba, calkiem miodzio ale za ciezke i wole santa cruza v10 badz orange 223, ale ramka chodzi ladnie(ale nie to co 2 wyzej wymiienione) i moze sie podobac:) szkoda ze taka ciezka:D
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

eee tam, idzie sie przyzwyczaic... Tylko za ht nie nadazam jak jedzie sie po plaskim, a nie daj boze pod gore...
ODPOWIEDZ