Banshee Scream....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A dla mnie liczy sie to jak to sie ugina - zwlaszcza jesli tyle kosztuje.
Dlatego na rynku jest tyle produktow zeby kazdy wybral cos dla siebie.
Zmiana dampera - charakterystyki... o tak... masakra jak wiele moze zmienic tlumik.
I zachwalam tak cholernie avy bo wiem co robi nawet z kiepsikmi ramami. A skoro kolege stac na s8 i pewnie foxa to dorzuci z 500zl i kupi uzywke avy.
--------
Sorry raz jeszcze, że się mądrzę ale jestem po kierunku mechnicznym
Nie madrzysz sie, tylko jaki to ma wplyw na dzialanie? Mniejszy skok nie bedzie dzialal lepiej, moze zle slowo bo lepiej dla kazdego znaczy co innego.
Scream nigdy nie bedzie dzialac tak jak ja chce by dzialal przy takim skoku ;p O!
A dare , owszem jezdzilem, z romiciem , tez lekka przymulka. Tak samo nowy trek do fr ktorego mielismy na testach...
Tez niby 175 z tylu a dziala jak 80-100... , a szkoda, bo ramka z fajna geo, bardzo przemyslana, zajebista tuleja na wachaczu, sztywna jak ja pierdziele.
ALE praca zniecheca :(
http://maxdamage.republika.pl/trek.jpg
Jesli to ma tak chodzic to ja bym wolal nie jebac sie w i tak sypiace sie fulle i wrzucic sobie sztywniaka 5x taniej.
Dlatego na rynku jest tyle produktow zeby kazdy wybral cos dla siebie.
Zmiana dampera - charakterystyki... o tak... masakra jak wiele moze zmienic tlumik.
I zachwalam tak cholernie avy bo wiem co robi nawet z kiepsikmi ramami. A skoro kolege stac na s8 i pewnie foxa to dorzuci z 500zl i kupi uzywke avy.
--------
Sorry raz jeszcze, że się mądrzę ale jestem po kierunku mechnicznym
Nie madrzysz sie, tylko jaki to ma wplyw na dzialanie? Mniejszy skok nie bedzie dzialal lepiej, moze zle slowo bo lepiej dla kazdego znaczy co innego.
Scream nigdy nie bedzie dzialac tak jak ja chce by dzialal przy takim skoku ;p O!
A dare , owszem jezdzilem, z romiciem , tez lekka przymulka. Tak samo nowy trek do fr ktorego mielismy na testach...
Tez niby 175 z tylu a dziala jak 80-100... , a szkoda, bo ramka z fajna geo, bardzo przemyslana, zajebista tuleja na wachaczu, sztywna jak ja pierdziele.
ALE praca zniecheca :(
http://maxdamage.republika.pl/trek.jpg
Jesli to ma tak chodzic to ja bym wolal nie jebac sie w i tak sypiace sie fulle i wrzucic sobie sztywniaka 5x taniej.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
nastepna zajebista teoria, max mowi ze dare dziala, kur wa bez kitu co tu sie dzieje,. TEORETYCY............. po co mowic COKOLWIEK jak wiecie NIC....
ze niby o czym ja pierdole? ze nie mozna powiedziec jak rower dziala tylko po zdjeciu....
nie.
a dyskusja jest o tyle beznadziejna ze wy robaczki i tak nie rozumiecie swojego bledu i klocicie sie prawie tekstami w stylu 'ale bender to ma' <lol>10000
:* tak mnie rozbawiliscie ze prawie sie posikalem
ze niby o czym ja pierdole? ze nie mozna powiedziec jak rower dziala tylko po zdjeciu....
nie.
a dyskusja jest o tyle beznadziejna ze wy robaczki i tak nie rozumiecie swojego bledu i klocicie sie prawie tekstami w stylu 'ale bender to ma' <lol>10000
:* tak mnie rozbawiliscie ze prawie sie posikalem
tak tylko 2 słowa o wzajmności na forum bo czytam i czytam i boje się coś napisać tyle tu fachowców... tylko tak czasem słodko pierdzielicie ze nie wiem czy bolek i lolek powinien być na dobranoc czy te opisy. RZycze wszystkim troche więcej rzetelności w opisach i testach, a nie ciągle opinii zasłyszanych od 2 osób, też mam ubaw po pachy no i słynny max - za bardzo się wczuwasz i też sie robisz zabawny - h... wi kto tam ma racje i gdzie prawda - ale jeszcze z 2 strony tego tematu i bedize pretekst żeby zrobić nowy dział ... HUMOR.
.: mimmo :.
-
- Kontakt: