Nowości Marcocha na 2006!!
-
- Kontakt:
no ładniutkie amory ładniutkie :] szczególnie przypatrywałem sie dj-om i nie różnią się za bardzo od 2005, tez pewnie z 80-100mm skoku, ale ta panienka robi fajny efekt ;) http://www.dropbike.com/uploads/images/ ... AE6_17.JPG ten robi na mnie ogromne wrażenie :D tylko kolor golenii by mogli zmienić na złoty :]
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
chujooowe widzieliście prototyp Manitou JEDNOPÓLKE ZE SKOKIEM 203mm.? :D
jak to usłyszałem to myśłąem że pierdolne...bezkitu......to jak monster be półki :D:D a seria nazywa się Travis...i jest w fazie testów :D
ale jak to wejdzie to pierdole wszystkie marcochy :D
i ktos tu sie kłucił o 66 to pomyśłcie 66 ma max 170 skoku.. a ten manitou ma najmniej 150 a najwiecej 203 :) no więc kłućcie się teraz czy jebnie czy wytrzyma....bo w końcu to jednopółka o takim skoku to się rob taki kont i bla bla bla :D::D
pZdR
jak to usłyszałem to myśłąem że pierdolne...bezkitu......to jak monster be półki :D:D a seria nazywa się Travis...i jest w fazie testów :D
ale jak to wejdzie to pierdole wszystkie marcochy :D
i ktos tu sie kłucił o 66 to pomyśłcie 66 ma max 170 skoku.. a ten manitou ma najmniej 150 a najwiecej 203 :) no więc kłućcie się teraz czy jebnie czy wytrzyma....bo w końcu to jednopółka o takim skoku to się rob taki kont i bla bla bla :D::D
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
panie oliskowydaje mi se kurfa ze firma manitou zna sie lepiej na amortyzatorach niz ty wiec jak robia cos takiego to to musi dzialac a poatym jest w fazie testow (chyba) jak nie bedzie dzialac to nie beda produkowac a jaka produkuja to znaczy ze dziala jak ci cos nie pasuje to nie musisz kupowac ale wez se obetnij jaja najlepiej
ps. mozecie mnie zjechac
ps. mozecie mnie zjechac
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Zychu-wawa pisze:panie oliskowydaje mi se kurfa ze firma manitou zna sie lepiej na amortyzatorach niz ty wiec jak robia cos takiego to to musi dzialac a poatym jest w fazie testow (chyba) jak nie bedzie dzialac to nie beda produkowac a jaka produkuja to znaczy ze dziala jak ci cos nie pasuje to nie musisz kupowac ale wez se obetnij jaja najlepiej
ps. mozecie mnie zjechac
Zychu-wawa chciałeś napisać chyba firma marzocchi a nie manitou !!:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
A ja wam powiem że marcoch bije manitu na głowe pracą. A nowe manity na nic mi sie nie zdadzą bo po co mi w dirt/street 150-203mm skoku, tosz to kalectwo, stancy są ****** więc tesz obadają, o blacku nie wspominam, no chyba ze poprawia to moze zmienie zdanie o tej firmie, ale jak na razie jest na minusie.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
takie mowienie ze 203mm w jednej polce nie wytrzyma ze to gowno i wogole ale nikt jeszcze na tym nie jezdzil i niewie jakie technologie manitou zastosowalo , mozna oceniac cos jezeli sie na tym jezdzilo a gdybanie jest bezesnsu. A co do marcokow tez czekam co pokażą bo bym sobie jakiegos fajnego sprawil :)