Gubałowka ZAKOPANE kto byl??? opinie

KUSKI
Kontakt:

Post autor: KUSKI »

ja te| si doBczam puchatek bo to jest dosc waze bo dojedziemy samochodem w 4 no i kierowca tez jexdzi
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

puchatek88XxsinKUSKI więc tak pierwszy raz właziliśmy z buta :) bo chcielismy ja zdobyć oczywiscie z rowerami:) a tak to kolwjka jeździmy:D ale faajnie jest a z tymi busami to sam nie wiem dokładnie dopiero w tym roku coś sie zobaczy:)

pozdro
Braciak
Kontakt:

Post autor: Braciak »

...my jak tam bylismy to Faktycznie na górę woził nas bus, którego udało nam się zorganizować tylko dzięki Siarze (Jeszcze raz wielkie dzięki!!) dał nam nr. na koma do gościa który ma busa i miał wolne, to wwiózł bikerów na szczyt.Ale ogólnie by wjeżdżać na górę busem to trzeba się zakręcić pod kolejką i zaczepić jakiegoś kierowcę dostawczego czy busa i się z nim jakoś dogadać. Będziemy tam jutro tzn dzisiaj koło 12tej, także wspólnymi siłami coś wymyślimy. Dobra ide spać bo o piątej wyjeżdżamy....
pozdr
OneManTeam
Konrad
Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

byłem na nogach, trasy nie znalazłem, lało jak skurwysyn, ogólnie byłoby fajnie jakbym ją znalazł po 15 minutowym runie pod góre w potoku błota czarnym szlakiem. :D
ODPOWIEDZ