Dziewczyny na Bikach !!!
oj smiechu warte. ekstrem dual street fr pozerstwo sie rozrasta, no tak jezdzic na ramie z obnizona rora gorna jest trendy, zycze ci powodzenia i uwazaj zebys nie jezdzila na pokazty tylko dla siebie 100% fun. a gleb ci nie zycze i polecam pozostac na skakaniu malych boxow bo szkoda takiej ladnej dziewczynki.
-
- Kontakt:
ej kurwa co ja tam wczesniej napisałem wogole...:D lol nie byłem w "trzeźwym " stanei...:D i teraz wogole nierozumiem co miałem na myśli ale dobra...:D
a laski na bike'ach ;) fajna sprawa....szkoda że ich tak mało...:(
no ale w krk są niezawodne DH Dziewice !!!
pZdR
a laski na bike'ach ;) fajna sprawa....szkoda że ich tak mało...:(
no ale w krk są niezawodne DH Dziewice !!!
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
KUBA_SZCZECIN czemu uważasz że chyba nie bede pierwsza??? nie jestes z moich okolic to co ty mozesz wiedziec. tutaj dziewczyny zapylają na skuterach i boja sie o swoje swierzo pomalowane paznokietki a nei myślą o jakim kolwiek przejawie męskości lub usportowienia.zyją na sałatkach i na cocacoli light. nie potepiem dziewczyn do momentu kiedy one nie potepiają dziewczyn jeżdzacych na rowerach (np.dualowych)
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Caly poobijalem sie po jednym niedolocie w rybniku... jeszcez nie moge sie ruszac moze we wtorek/sroda.... mysle ze juz bede na chodzie :).Kat pisze: PS. Trzeba sie zgadac na bike'a, moze pod koniec tygodnia ...
A co do siostry zajeta - ale jak to mowia koledzy "to nie problem :P"
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
ooooo jaaaaaaaa... to ten topic jeszcze istnieje:D wszystkie panny wywiało na wakacje... Olisko ma racje, fakt ze w Krk są DH Dziewice:D
Ide szukać dziewczyn po knajpach... potem jak juz je "zbajeruje" to wezme je na rower i musiii sie im spodobac (bedzie więcej "samiczek" na 2 kołach)... :):):)
Pozdro dla wszystkich "bikerów kobieciarzy":D
Ide szukać dziewczyn po knajpach... potem jak juz je "zbajeruje" to wezme je na rower i musiii sie im spodobac (bedzie więcej "samiczek" na 2 kołach)... :):):)
Pozdro dla wszystkich "bikerów kobieciarzy":D
www.feel-free.pl
a połowa tych co pisze to jak zobaczy laske w stringach to sie słini jak nie wiem albo som SKRYTYMI MASTURBANTAMI:DDD lol nie no, dla mnie laska na rowerze ządna atrakcja, wole takie co nie jeżdżą, to raz, ale przydałoby sie zęby wiecej takich własnie jak wyzej napisałem przychodziło na traski posiedziec pogadać:D mozę mamy miejscóki na zbytnim zadupiu:?/
malo dziewczyn ale trudno sie dziwic, laski nie do tego sportu, wiekszosc lasek co jezdzi to same mordozjeby, a reszta gra w szachy wodne:P hehe mi laski pasuja do XC i enduro do 4crossu i freerideu nie , zreszta nie chcialbym aby moja laska to jezdzila bo bym sie o nia bal , a ja to co innego:D pozdroo dla tych czolgistek co jezdza , uwazajcie na paznokcie
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Tak dla rozgrzania temaciku to mam jeszcze jedna fotke My Sister :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=529805
W pelnym rynsztunku :)...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=529805
W pelnym rynsztunku :)...
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera