wogóle według mnie tioga robi najlepsze gumiaki...
niby nokian nokian..ale jakos tak mi nie podhodzi.tioga ciezka.twarda..ciezko przebic..ciezko sie sciera...
jak dla mnie te oponki to numero uno-tak jak durex w kondomah :)
płacisz ale masz pewnosc;p
no właśnie o bierznik mi chodzi.
Mam bowiem z tyło świeżo zakupionego Yellow Kirin 2,3. Opna znakomicie trzyma się nawierzchni :) Ale troszke mniejszy nierznik niź Factory DH (ale jest ponoć z lepszej mieszanki gumy).
ale obawiam się czy nie będzie się za szybko ścierać :(
dlatego rozważam możliowośc zakupu na tył Factory DH.
tyle, że w moim pieknym mieście (Jelenia Góra) nie można jej dostać :(
ja zamówiłem do prdzou factory dh 2,3 i do tyłu też ale nie było to koleś mi zaporoponował komplet yelow kirin więc wziołem do przodu factory dh 2,3 a do tyłu yellow kirin 2,3 .Yellow kirin ma niższy bieżnik i miększy. Jeszcze na nich nie jeździłem bo jestem chory ale jak już wsiąda na bajka to powiem co i jak (ale jak masz możliwość to weź factory dh twardzy bieżnik i wyższy, gdybym mógł to bym wiząłdo tyłu też)
No właśnie jest problem z dostaniem Factory DH na tył. Tam gdzie kupowałem też była tylko na przód i tak samo gośc mi polecił Yellow Kirin. Na razie założyłem ją na tył (w sumie oponka wypaśna, trzyma się bosko w lesie), no ale wielkość tego bieżnika jest mała w porównaniu do DH.
Dlatego czekam, może dostaną factorki na tył. A jak nie to pojeżdżę sezon na Yellow.