SR SUNTOUR XCP 75 D.J. 120mm
SR SUNTOUR XCP 75 D.J. 120mm
Co sądzicie o tym amorze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54368155 ?? jezdze dual/dirt i chce go sobie kupic :]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kumpel kupil to 3 tygodnie temu do dragastara , ciezko powiedziec o wytrzymalosci , jesli nie zaliczysz z niczym czolowki to powinno byc ok , praca szprezyna i ciernie niby nie powinno sie spodziewac jakiejs super prac , ale na moje to chodzi calkiem calkiem , ciezko zeby wybieral male nierownosci ale dla poczatkujacego spoko sprawa na niskobudzetowy rower
Życie idioty to nie bułka z masłem
wypowiem sie jako wlasniciel:P waze +-70kg
regulacja niby jest, ale nie zauwazam jakis zmian miedzy ustawieniem na teoretycznie twary a miekki, bez wiekszych wysilkow wgina sie nawet pod rekami 8cm, pozniej robi sie tak twardy, ze dalej nie udalo mi sie go wgiac, zaczynam watpic ze ma te 120 skoku:P a tak powaznie ja jestem z niego zadowolony, jestem na etapie bardzo poczatkujacym wiec mi wystarcza, ze byly tam zdjecia z peknieta korona to mi nie przeszkadza ja raczej go predko nie zlamie.
Pozdr.
regulacja niby jest, ale nie zauwazam jakis zmian miedzy ustawieniem na teoretycznie twary a miekki, bez wiekszych wysilkow wgina sie nawet pod rekami 8cm, pozniej robi sie tak twardy, ze dalej nie udalo mi sie go wgiac, zaczynam watpic ze ma te 120 skoku:P a tak powaznie ja jestem z niego zadowolony, jestem na etapie bardzo poczatkujacym wiec mi wystarcza, ze byly tam zdjecia z peknieta korona to mi nie przeszkadza ja raczej go predko nie zlamie.
Pozdr.