Zawody w rybniku??
Podział na hobby i elitę ze względu na używanie SPD to największa głupota... to prawda że tak jest w czechach - jak oni mogli coś takiego wymyśleć.
Nie powinno być żadnych regulacji w tej kwestii, bo przecież to że ktoś jest w klubie nie sprawia od razu że jeździ świetnie, może być równiedobrze początkującym. Tak samo jest ze sponsoringiem - jak ktoś jest sponsorowany to albo faktycznie dobrze jeździ, albo po prostu umie się odpowiednio o niego zakręcić.
To powinno być pozostanione do wyboru samemu zawodnikowi, każdy sam najlepiej wie na co go w danym momencie stać, w jakiej jest dyspozycji i jak wysoko chce sobie zawiesić poprzeczkę ..... każdy sam powinien sobie zadecydować czy chce się ścigać w elicie czy w hobby
Nie powinno być żadnych regulacji w tej kwestii, bo przecież to że ktoś jest w klubie nie sprawia od razu że jeździ świetnie, może być równiedobrze początkującym. Tak samo jest ze sponsoringiem - jak ktoś jest sponsorowany to albo faktycznie dobrze jeździ, albo po prostu umie się odpowiednio o niego zakręcić.
To powinno być pozostanione do wyboru samemu zawodnikowi, każdy sam najlepiej wie na co go w danym momencie stać, w jakiej jest dyspozycji i jak wysoko chce sobie zawiesić poprzeczkę ..... każdy sam powinien sobie zadecydować czy chce się ścigać w elicie czy w hobby
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
nie chce mi sie czytac calego tematu
w ktorym miejscu jest ten tor?? bo wpadlbym, ale nie wiem gdzie :P
czy ktos moglby byc tak uprzejmy o na jakiej mapce w necie zaznaczyc i mi podeslac na meila??
z gory dzieki
aha... mail: redbull_rally_team@o2.pl
w ktorym miejscu jest ten tor?? bo wpadlbym, ale nie wiem gdzie :P
czy ktos moglby byc tak uprzejmy o na jakiej mapce w necie zaznaczyc i mi podeslac na meila??
z gory dzieki
aha... mail: redbull_rally_team@o2.pl
tu masz wyszystko w jednym newsie http://www.hcfr.pl/
robercik - jak nie ma jak jest :P:P
Frutis zrobił tez śliczny rysunek toru z opisem, wszystko w newsie: www.HCFR.pl
co do ulicy to proponuje looknac w komentarze do newsa... tak dla bezpieczeństwa ;)
Frutis zrobił tez śliczny rysunek toru z opisem, wszystko w newsie: www.HCFR.pl
co do ulicy to proponuje looknac w komentarze do newsa... tak dla bezpieczeństwa ;)