pomocy, chodzi o miłość :D

m
Kontakt:

pomocy, chodzi o miłość :D

Post autor: m »

witam. z góry przepraszam, ale nie wiem gdzie umiescić ten temat. jeżeli nie tutaj, to proszę modów o przeniesienie :) thx. Od razu też informuję - przepraszam Was, ale sie nie znam na rowerach :D mam nadzieje że wybaczycie i pomożecie.

Mój chłopak jeździ na dualu. Ma na punkcie swojego rowerka totalnego świra. Do rzeczy - mimo ze to dual troche tricków na nim robi, takich bardziej hmmm bmx-owych czy coś (nie znam się ), tzn np wskakuje na przednią oponę, podnosi rower za siodło i tak dalej i tak dalej... Mam nadzieję, że zrozumieliscie.

Więc: chcę wykonać koszulkę z napisem z przodu "szukasz najgorętszych pozycji?" czy coś w tym stylu... a z tyłu - powiedzmy 14 "rysunków" rowerowych tricków z podpisami "69", "na jeźdźca", "klasycznie" i tak dalej. teraz pytanie do Was - czy znacie jakieś strony z trickami (zdjęciami... musze wiedzieć jak dany trick wygląda żeby go narysować...) a jeszcze lepiej jak byscie mieli propozycje tricków razem z nazwami pozycji (może cos Wam sie kojarzy..?) :D:D:D

dziękuję za wysłuchanie i liczę na Waszą pomoc :)
cyc

Post autor: cyc »

"(nie znam się )"

hm...to skąd znasz najwiekszą tajemnice bikerów... dh-zone?? :]]]
Slipczak
Kontakt:

Post autor: Slipczak »

zrób i mi ja ci wytlumacze te pozycje :)
Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

fajny pomysł :] będzie polewka jak to zrobisz :) jeśli chodzi o zdjęcia to przejżyj http://pinkbike.com/modules/photo/ co do tricków to nie wiem jakie opisy ale nazwy to naprzykład one hand, x-up, table top, no foot, barspin, 360 no i jeden pomysł to taki żę no hand taki oldschoolowy że łapie się nogami za rame przy kierze i ręce w bok i opis "klasycznie " :)
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

no więc tak:

Narwaniec, jeżeli to było do m, to jestes ******...

m, dwie propozycje:
manual - "na jeźdźca"
superman - np."miłość francuska" - w tym przypadku zdjęcie (rysunek) musi przedstawiać kolesia, który ma głowę schowaną tak, jakby całował siodło.

więcej jakoś nic mi nie mówi, tak jak wspomniał roteiro - szukaj na www.pinkbike.com
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Narwaniec- sam jesteś ******........

Jak dla mnie pomysł spx :] Tylko dopiero co z dyskoteki wróciłem, więc wiele z siebie nie wydusze :P

http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443666 - to bym na jeżdżca nazwał :P

http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=111535
- na klepanego?? -jest takie coś?? :P)

http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=129497 - <zapodaje kozie> :P

Jutrzejszy dzień przyniesie pewnie coś nowego :P
http://dhcyc.pinkbike.com
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

m jestes niesamowita dziewczyna... chyba bardzo kochasz tego kolesia... naprawde respekt...
back in da game...
dmitrij
Kontakt:

Post autor: dmitrij »

nareszcie jakis ciekawy, inny od wszytskich temat;). gratuluje Ci pomysłu. I tak jak moi poprzednicy polecam pinkbike. powodzenia!
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

WOW .. nareszcie dziewczyna która akceptuje to co robi jej koleś (rower).. tylko wytrwałości życze bo mojej sie to znudziło po roku.

a do 69 to weź kolesia któy robi backflipa i jest odwrócony plecami do ziemi :)

Gratuluje pomysłu i .. hmmm temperamentu :)
misieek
Kontakt:

Post autor: misieek »

Narwaniec masz coś z Xprot'a :P
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Narwaniec i nie mysl ze chodzi tu o robienie wlasnych ram ;P

motomysz myslisz ze ona wie jak wyglada backflip skoro napisala za sie nie zna?
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=180 < tu masz foto backflipa dobra do 69 jak napisal motomysz ;]
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

nie no, m, zaje*isty pomysl... :D
Kid
Kontakt:

Re: pomocy, chodzi o miłość :D

Post autor: Kid »

m pisze:Mój chłopak jeździ na dualu. Ma na punkcie swojego rowerka totalnego świra. Do rzeczy - mimo ze to dual troche tricków na nim robi, takich bardziej hmmm bmx-owych czy coś (nie znam się ), tzn np wskakuje na przednią oponę, podnosi rower za siodło i tak dalej i tak dalej... Mam nadzieję, że zrozumieliscie.

te triki co wymienilas to raczej nie dual... tylko flatland... a jesli flatland to on ma sie tak do trikow np. superman, backflip... jak beta do scigaczow...
thugrider@wp.pl
m
Kontakt:

Post autor: m »

dzięki za pomoc :D nie mogłam wpaść szybciej bo komp mi sie spalił <nie pytać, niefajna historia :d>

kid - wiem, że to nie dual, ale napisałam, iż "mimo ze to dual to robi na nim inne tricki" ;>

kfp - wiem jak wygląda backflip i kilka innych, ale wolę zasięgnąć porady, kogoś, kto jest bliżej tematu - tzn Was :D

Jeszcze raz wielkie dzięki, trzymajcie kciuki żebym zdążyła wykonać ten projekt :D
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

sympatyczne
www.trialshop.pl
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

hehe no spoko pomysl zycze zeby Ci sie udalo :)
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

i fajnie by bylo, jak bys dala foto tej koszulki jak ja skonczysz :)
ODPOWIEDZ