Zaplecienie samemu Koła
-
- Kontakt:
Zaplecienie samemu Koła
Witam czy jest wogole jakiś poradnik jak zaplecieć samemu koło ?? Pod tarcze 36 szprych Prosze pomozccie mi bo chce sie tego na uczyć . No ioczywiście jak pozneij wycentrować. Jak sie centruje to mniejwięcej już wiem ale jak zaplecieć koło to tego nie wiem :/ Prosze HELP ME
Z góryu dziękuje
Z góryu dziękuje
Sprzedam , Sam zobacz co
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2719730
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2719730
-
- Kontakt:
Male piwo !!! dhcyc, ty chyba jakims jestes ****** (bez obrazy), probowales kiedys, jak sam napisales nie i dobrze, ale sprobuj kiedys na starym kole krecoac odpowiednio piasta i wpinajac w dziury. Poza tym dawidku... lepiej oddaj do serwisu, plecenie wraz z centrewoniem kosztuje tylko 39 zł. Nie badz ułomny i daj to tym co sie znaja, a co dla ciebie 3 dyszki.
-
- Kontakt:
Ja musialem sie nauczyc, bo musialem, z powodu braku pieniedzy :(
Kiedys w bike boardzie byl poradnik jak zaplatac kolo, robilem wg ich zalezeni i spogladalem na inne kolo i jakos wyszlo. Kolo centruje w ramie i zawsze mi bije gora-dol ok 2 mm :D ale mam tarcze.
Kiedys w bike boardzie byl poradnik jak zaplatac kolo, robilem wg ich zalezeni i spogladalem na inne kolo i jakos wyszlo. Kolo centruje w ramie i zawsze mi bije gora-dol ok 2 mm :D ale mam tarcze.
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
Poszukaj na www.google.pl bo tam cos bylo keidys,ja jak plote to zawsze zaczynam od szpryh wewnetrznych tych lebkami na zewnatrz kolnierzy i wtedy taka szprycha co druga dziurka w piescie i co 4 w obreczy,pameitaj ze szprychy przy wentylku nie moga isc pod azdnym katem musza isc prosto,poszukaj na bank jest jak to dokladnie zrobic,pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: