Tata nei chce mi kupić kasku ..........
-
- Kontakt:
kurwa dawidek to powiedz mamie że ją ********** i napisz tutaj co ona Ci powiedziała ok?? albo wogole napisz nam co Ty mówisz do rodziców i co oni tobie odpowiadają :/:/:/;/ weź odemnie ten kask za 280 zł!!!!!!!!!!!!!! a rekawiczki za 100 zł kupisz..:/ 380 a nie 425 :P:P:P więc się bardziej opłaca...a firma bell od casco się troche różni..:P
pZdR(ów tate i mame)
pZdR(ów tate i mame)
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
kurwa mac, czlowieku, zachowujesz sie jak malo dojrzaly 11 latek... =|
idz do ciezkiej pracy, zarob troche, a zobaczysz jak latwo sie wydaje 500 zl =| troche szacunku do kasy... :/ to jest po prostu zalosne, tata mi nie kupi kasku "bo tak mowi", wcale mu sie nie dziwie...
jak jeszcze jedzilem, to kase sam zarabialem i to na ciezkien robocie - zapierdalajac na budowie (tyransko w chooj), segregując złom (jeszcze gorzej...) albo odzielając węgiel on kamienia przy 40 stopniach C...
za tydzien zapierdalania od 8 do 16 dostawalem 100 zl, czasem z 20 zl premii za szybkie uwiniecie sie z robota... =|
wiesz jak prosto jest po tym wszystkim wydac !!!20 zl!!! ... ?
nie liczac juz 500 zl...
tak naprawde czlowiek rozumie wartosc pieniadza dopiero, gdy sam go zacznie zarabiac... wydajac go ma przed oczyma swoje tyranie...
pomysl, ze tyle (500 zl), maja samotne matki z 2 dzieci...
i to na caly miesiac...
wiesz co to znaczy wydac 500 zl? =|
widocznie nie, wiec Z@PIERD@L@J do roboty i nie pierd0l o tym, jaki to ty biedny i bezbronny jestes, bo tatus nie chce wydac 500 zl... =|
idz do ciezkiej pracy, zarob troche, a zobaczysz jak latwo sie wydaje 500 zl =| troche szacunku do kasy... :/ to jest po prostu zalosne, tata mi nie kupi kasku "bo tak mowi", wcale mu sie nie dziwie...
jak jeszcze jedzilem, to kase sam zarabialem i to na ciezkien robocie - zapierdalajac na budowie (tyransko w chooj), segregując złom (jeszcze gorzej...) albo odzielając węgiel on kamienia przy 40 stopniach C...
za tydzien zapierdalania od 8 do 16 dostawalem 100 zl, czasem z 20 zl premii za szybkie uwiniecie sie z robota... =|
wiesz jak prosto jest po tym wszystkim wydac !!!20 zl!!! ... ?
nie liczac juz 500 zl...
tak naprawde czlowiek rozumie wartosc pieniadza dopiero, gdy sam go zacznie zarabiac... wydajac go ma przed oczyma swoje tyranie...
pomysl, ze tyle (500 zl), maja samotne matki z 2 dzieci...
i to na caly miesiac...
wiesz co to znaczy wydac 500 zl? =|
widocznie nie, wiec Z@PIERD@L@J do roboty i nie pierd0l o tym, jaki to ty biedny i bezbronny jestes, bo tatus nie chce wydac 500 zl... =|
-
- Kontakt:
qrwa do mamy i taty to ja moge isc po pare zlotych a nie wolac kilka stuffek na kask czy inna czesc, ja mialem skuter i wymienilem sie za bika.
Papiery od skutra musialem wyniesc dzien wczesniej i bo stara by mnie zywcem zajebala jakby wiedziala ze je biore, i drugiego dnia mowie:mama musze wyjsc zaraz bede(:p) 30min mija, wracam z rowerem, stara sie pyta czyje, a ja na to ze moje, a ona na to skad mialem pieniadze, a ja na to ze nie mialem, to ona na to to skad masz ten rower??, a ja na to a zamienilem za moj skuter,a ona....................****....***..... ******** cie gnojku!!!
heh, ale mialem jazde w domu przez tydzien(hehe)
ale dzis juz wszystko jest gicior, nawet moje filmiki z checia oglada....
mamy sa super!!!(;p)
Papiery od skutra musialem wyniesc dzien wczesniej i bo stara by mnie zywcem zajebala jakby wiedziala ze je biore, i drugiego dnia mowie:mama musze wyjsc zaraz bede(:p) 30min mija, wracam z rowerem, stara sie pyta czyje, a ja na to ze moje, a ona na to skad mialem pieniadze, a ja na to ze nie mialem, to ona na to to skad masz ten rower??, a ja na to a zamienilem za moj skuter,a ona....................****....***..... ******** cie gnojku!!!
heh, ale mialem jazde w domu przez tydzien(hehe)
ale dzis juz wszystko jest gicior, nawet moje filmiki z checia oglada....
mamy sa super!!!(;p)
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
-
- Kontakt:
brawa dla tego pana w zyciu glupszych argumentow nie slyszalem. twoim zdaniem bezpieczenstwo nie jest kwestia wyboru tylko umiejetnosci? brawo za inteligencje....Matys pisze:dawidek1314 powiedz mi: naprawde jestes takim hard corowcem ze potrzebujesz integrala i zbroje?? pozatym nie masz tam w szczecinie kolegów?? nikt ci kasku nie pozyczy czy az taka tam bieda ze nikt nie ma??
u mnie w jaworznie sa hopki 1.5 m i skacza goscie na pointach bez kasków i jeszce robia no footery.
koniec tematu
www.trialshop.pl