hmm jezdzilem na ds 2 i mi sie podoba ale na prodigy jb nie jezdzilem ale wedlug mnie jest bardzo fajny :D wystarczy zobaczyc kto na nim jezdzi np. Dibi atomoofka ;]
Widziałem z bliska Prodidża jb i jedno powiem, że mi się spawy na nim położone wybitnie nie podobają. Jakieś zacieki metalu i ogólnie taka jakas jakość wykonania. Sam mam destroyera jumpa i jemu ufam a na prodidżu bym się chyba ciut bał...
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
wiec bede bronil mojej ramki prodigy jest zajebista a ze skokiem 120-130 jest wrecz wyjebcza zajebiscie sie prowadzi i cos czuje ze latwo jej rozwalic sie nieda jest wytrzymala napewno i sztywna jest wyjebcza i tyle :) heh sie zajarałem..
Bierz prodigy!!! jeszcze jak wmontujesz mu amorka 130 np: duro:D bo jak widze nie masz siana to bedzie ci sie wyjebczo jezdzic a Destroyer jest jaki jest ale mi sie na nim chujowo jezdzi a na prodigy latalem z duro i na miescie i na dirtcie jest cool
Poldeck sluchaj bo nie bede powtarzac sam tez jezdze na destroyerze ale takich k**** bzdrur jake zes popier***** to w zyciu nie slyszalem. Skad mozesz wiedziec jakie to na spawy skoro tego nie spawawales radze ci kupic sobie okulary i dokladnie sie przyjzec. Moi kumple tez jezdza na JB i wcale nie narzekaja na spawy a wrecz ptrzeciwnie a juz na pewno nie boja sie na nich jezdzic. Ty to sie moze bys sie bal ale tak jest jak sie nie umie . takze zanim coś ************ to sie dobrze zastanów człowieku.
ehm...nie zebym znowu była nie doinformowana ale ehmm...czym się róznia te ramy? no bo tak..Destroyer jest ze stali i waży ok 2kg.
no a prodigy to ehmm... no lekka aluminówka... no teraz to jak typowa kobieta powiem, że śliczna jest... ale destroyer jest chyba mocniejszy.. czy tak? powinnam coś jeszcze wiedziec??
Stick, ja żyje ze spawania i widze jak są te ramy pospawane. Destroyer nie jest może perfekcyjnie wykończony, ale jest z mocniejszego materiału. Poza tym nie zamierzam się z tobą żreć na poziomie klasy pierwszej podstawówki.
I tak pozdro:-P
Zresztą jak już destroyer się połamie to stal cr-mo zawsze idzie bez problemu pospawać, gusset wstawić. A alu też się da pospawać, ale to już nie będzie tak wytrzymałe. Moje zdanie jest takie: OBIE ramy są mocne, geometria bardzo dobra, ale destroyer przy większej masie jest mocniejszy.
A ja mam takie pytanko:)
czy destroyer DS2 nada sie z amortyzatorem o skoku 170mm -200mm ??
Jeśli tak to napiszcie jak sie na tym jeździlo i jak z GEO.
z góry dzieki:)
prodigy.niejaki mongol jezdzil na johnym z shiverem dc przez (uwaga) 6 tygodni przeszlo!!a walil dropy na plaskie z 2-3m,ogolnie robil wszystko zeby ja polamac.takie mial zadanie.polamal jednego prodigy ma nastepnego ;)...