Czesc
Okazalo sie ze moge cos sobie sciagnac z niemiec wiec zaczalem ogladac stronki i sie okazalo ze sprzecior jest tam tak samo drogi jak u nas bo za 661 comp chca po przecenie strasznej 110euro a za junioraT z 2003r 475euro. (1euro = 4,66zl)
Moze ja zle szukam ale te ceny mnie rozwalily a sie ludzilem ze moze byc tak tanio jak w stanach gdzie mozna 661 wyrwac za 180zl.
Wiec jesli jest tak drogo to mnie dobijcie a jak sa jakies tanie stronki to pleas zapodajcie,
dzieki
No no faktycznie drogo...kiedys o wiele czesciej kupowalem z niemiec. fakt faktem ze z hurtowni mialem to i teraz jest dopsc tanio...ale nie toco kiedys :(.
Ale jak tak zauwazylem euro ciagle spada (pomalu ale). de facto po wstapieniu polski do unii :P. 9ciekawe czemu) :].
no dobra dal ans drogi ale dla nich?! poiwedzmy ty zarobisz w polsce 1000zł za miesiąc a chcesz kupić juniora(3100zł?) a oni zarobią 1000Euro a junior mówisz że koszuje 475 :/ oni zarobki w "liczbach" teraz w eruo mają mniej wiecej te same(minimalnie wyższe) tylko ceny 5 x niższe:( jak by było w polscie bo wporaowadzeniu eruo tak jak u nich jest to było super:)
nie wiem czego sie po niemcach spodziwales. przeciez tam ludzie zarabiaja duzo wiecej niz w polsce i ogolnie jest lepiej. niemcy do nas wpadaja zeby cos kupic bo dla nich jest u nas tanio ale nie odwrotnie.
Fakt. Przyznaje sie. Za 5 dych mozna go kupic... Ale to gola cena bez podatku (okolo 8 %) oraz S+H - okolo 20 us. W sumie wyjdzie przy zakupie okolo 70.
A swoja droga nie sadzilem ze polski zloty taki slabiutki....
Okropne jest to ze w euro nie warto robic interesów...
bo oni zarabiaja 5000euro a ty zarobisz 5000 ale złotych wiec jest lipa bo zarabiasz 4x mniej...
nieno bo niemcow chyba powalilo, przy zmianie waluty zrobili to w stusunku 100%, czyli jak cos kosztowalo 100marek to teraz 100euro, moze juz sie zmienilo, nie wiem.No bo po prostu oni w ch** duzo zarabiaja wiec dla nich jest pewnie tanio, dla nas nie...