witam
bylem teraz przez 2 dni na trasce w wierchomli - i jezeli mam byc szczery mile mnie zaskoczyla - pomijam fakt zakwalifikowania do pucharu polski itp, bo bylem pojezdzic na trasie gdy nie jest ona wyznaczona i istnieje wiecej mozliwosci dobrego zjazdu :) technicznie traska jest trudna (przynajmniej dla mnie) ale mozliwosci adaptacyjne sa ogromne :):) tak ze pod koniec wyjazdu smigalo mi sie dosc szybko i ostro :] najbardziej zakoczayl mnie fakt ze:
po 1. noclegi sa nieprzyzwoicie tanie (ok 15 - 20 zl.) u Localsów (gorali)
po 2. wyciag chodzil przez 2 dni tylko dla mnie i mojego kumpla ( 2 osoby!!!!!!)
po 3. karnety dla rowerzystow + obsluga przy wyciagu (wypas)
szkoda tylko ze wyciag jest do 17 a pod wieczor nie ma co robic (imprezki) mozna probowac wbijac sie do niedalekiej Piwnicznej ale wracanie po pijaku autem do miejsca noclegu nie jest przyjemne ( chyba ze macie kolegow wychowanych w trzeźwości:):):)) zdecydowanie polecam ta traske na kilkudniowe wypady ale zabierzcie ze soba ekipe kilkuosobowa bo wieczorami jest nudno :/
pozdro
Sprzedam damper ROMIC DOUBLE D 240mm / 75 mm - 990 zl!!!
a jedzcie jedzcie - karnet 30 zeta " dla rowerzystow" :D:D:D:D:D i nie ma problemow na wyciagu - ja bede na wierchomli dopiero na zawodach 30 lipca
pozdro
Sprzedam damper ROMIC DOUBLE D 240mm / 75 mm - 990 zl!!!
Mam pytanie czy ta trasa jest tak po prostu na stoq bo ja tylko na nartach tam suwalem owszem widzialem ludzi sasuwajacych tam na zjazdowkach ale nie mysalem ze tam jest jakas trasa. czyli ta trasa miescie sie na stoku???