pomocy, chodzi o miłość :D

pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

weż sobie parę fot z pinkbajku albo swojego kolegi i opracuj w corellu. jak tak zrobiłem, wziąłęm foty swoje i kolesi i wygląda nieźle myślę. zrobiłem butonki na mojej str z tego i nakjeję na auto, masz to na: xthost.info/pitikuku już się do mnie nawet jeden kolega zgłosił żebym mu podesłał pliki bo jakieś koszulki trzaskać chce. Też sobie pacnę jakieś koszulki śmieszniarskie tylko trzeba trochę czasu zebrać (ciężko się zmusić do siedzenia przy kompie przy tej pogodzie:)
Pozdro end Rispekt, podpisuję się pod opiniami kolegowców z powyżej ;)
Ps: dziewczyna nie mająca nic przeciw rowerom i z poczuciem humoru... nie ma was tam może więcej?? :):)
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

a jeszcze jedno pytanie jak można. jakim sposobem masz koleżanko droga zamiar przenieść to na koszulkę? namalujesz sama, czy może wytniesz w folii dziurki ploterem i zastosujesz sitodruk, czy może te gumowe odprasowywanki? bo się zastanawiam sam jak to trzasnę. sitodruk wydaje mi się najlepszy ale i najwięcej z nim roboty, bo taki placek gumowy na plerach to trochę grzeje w ciepły dzień.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
m
Kontakt:

Post autor: m »

heh no na razie niby mam pomysł jak samej to namalować - nie ma jak skrajna kreatywność...:) jak wyjdzie to zapodam :D jak nie wypali - sitodruk.....

jak wszystko sie uda, dam fotki (pochwalę się moją pracą:D)

a tak - niestety, jestem jedynaczką :D może i dobrze, bo swiat by takich dwóch osobnikow nie przeżył :P

a linka do stronki mam od kolesia z forum rolkowego na ktorym się czasem udzielam :D:D:D pozdr.
ODPOWIEDZ