adibest ***** po co wyslales mi virusa ?? myslisz ze jestes taki sprytny i fajny ?? na next time znajdz se jakiegos fajnego lamera jak sie chcesz pobawic -_^
Ty człowieku weź sie pierdolni.j w głowe czy ja ci cos wogóle wysyłałem? Weź sie zastanów do kogo piszesz bo chyba sie pomysliłes, to mi miał kolega Omen89 przesłac jakis filmik erenesa a nie ja miałem cos wysyłac, chyba ci sie cos *********. Ja nikomu nic nie wysyłałem
kur.wa niemoge, jeszcze raz ci mówie że niczego nikomu nie wysyłalem, nie wiem czy sobie jaja robisz czy co ale ja niczego tobie ani nikomu innemu nie wysyłałem bo to mi mial on wysłac jakis filmik z tym barspinem rozumiesz !!!
Tak to mój email bo sam go podałem na górze żeby mi podesłal ten filmik jak juz mówiłem a czy sobie on czy może ktoś inny jaja robi to tego już nie wiem, w kazdym razie zejdz ze mnie bo to nie ja, naprawde mam ciekawsze rzeczy do roboty niż siedzieć i ludzią virusy wysyłać, jakos mnie to nie kręci.
PS Dostałes ten filmik tak wogóle od tego Omen89 bo ja nie a pisał że może wysłać itp. ???
Peace
Dex No fakt, masz racje, tyle że on pisał że dostał "virusa" i to jeszcze z moje konta.
Niewazne ja już napisałem co miałem napisać i ten temat dla mnie jest zamkniety bo nie po to zakładałem ten topic.
dziwne to, i tak sie nic nie stalo bo od razu mi wykrylo i poszedl sie jebac. mozesz miec zavirusowanego kompa i ci rozsyla takie mejle jak np wejdziesz na strone gdzie masz jakis adres podany. no ale to juz twoj interes. do ciebie osobiscie nic nie mam, bo nie stalo sie to umyslne z twojej strony.
Kompa raczej nie mam zawirusowanego bo mam sporo progsów. do tego i innych trojanów i takich tam i raczej nie rozsyłam wirów nikomu szczegołnie że nikt prócz ciebie nic nie mówi żeby cos z mojego konta poszło.
Dobra niewazne.
wiecie...teraz mnie naszła ochota na spróbowanie tego... kiera 670mm... 26". Chyba popróbuje, bo w sumie barspina umiem dosyć dobrze na płaskim.... powiem jak idzie.
Dzisiaj probowalem i jak na razie moim problemem jest to, ze udezam kolem w buta (prawa noga z przodu, krece w prawo) i on blokuje kolo - robieprzez to tylko 180 stopni. Normalnie z jazdy barspina robie bez problemu. Kombinowalem z roznym ustawieniem stopy na pedale i jak na razie dupa.