Rama do streetu - Dangerous Mike Di/Str.
Rama do streetu - Dangerous Mike Di/Str.
No wiec i ja stanąłem przed wyborem nowej ramy. Przeznaczenie to głównie street i taki lajtowy uliczny freeride Very Happy. Rama ma miec poziome haki i byc pod kola 26". Zastanawiam sie miedzy:
1.Agang p.m 2005 - jeden człek z forum reklamowal sie ze ma te ramki po 740zl ze sterami. Rama jest z alu i nie wiem czy bedzie najlepszym wyborem do streetu.
2.DM Dirt/Street - nowosc na rynku, nic o tym nie słyszałem, ma ciekawe haki i chcialbym usłyszeć jakieś opinie na temat tej ramy bo narazie najbardziej skłaniam sie w jej kierunku.
3.Norco 250 - pewnie wszyscy sie bedą ślinić ze norco to juz wogóle kosmos itp. Co o niej sądzicie? jest warta 1000?? kasa spora i nie znam jej geo, moze ktos zarzuci linkiem do real foty roweru na niej? :>
4.NS Suburban piwot - kosztuje 990 i to troche przesada chyba... skoro to samo bez piwotów kosztuje 100zl mniej a mam vki wiec piwoty muszą być bo na tarcze nie mam kasy
Znacie jeszcze jakieś fajne ramki z poziomymi hakami? Wypisujcie opinie o wyżej wymienionych Smile
Z góry dzieki za pomoc!
1.Agang p.m 2005 - jeden człek z forum reklamowal sie ze ma te ramki po 740zl ze sterami. Rama jest z alu i nie wiem czy bedzie najlepszym wyborem do streetu.
2.DM Dirt/Street - nowosc na rynku, nic o tym nie słyszałem, ma ciekawe haki i chcialbym usłyszeć jakieś opinie na temat tej ramy bo narazie najbardziej skłaniam sie w jej kierunku.
3.Norco 250 - pewnie wszyscy sie bedą ślinić ze norco to juz wogóle kosmos itp. Co o niej sądzicie? jest warta 1000?? kasa spora i nie znam jej geo, moze ktos zarzuci linkiem do real foty roweru na niej? :>
4.NS Suburban piwot - kosztuje 990 i to troche przesada chyba... skoro to samo bez piwotów kosztuje 100zl mniej a mam vki wiec piwoty muszą być bo na tarcze nie mam kasy
Znacie jeszcze jakieś fajne ramki z poziomymi hakami? Wypisujcie opinie o wyżej wymienionych Smile
Z góry dzieki za pomoc!
ja bym ci polecil Ganga :P. Wale na nim Stairgapy i to czasami albo nie dolece albo przelece zeskok i na plaskie i jak narazie nic. (mam nadzieje ze jeszcze dlugo nic nie bedzie :) ). Ale nie wiem jak agresywnie jezdzisz. Moze wez cos z Cro-mo ? Norco i suburban troche drogie :|. a o DM nic nie wiem :|
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
3443576
BIERZ STREETLEGALA NAJZAJEBISTRZA RAMA DO STREETU !!! A suburban z piwotami jest droższy dlatego ,że same piwoty do niego kosztują 100zł więc masz odpowiedź na pytanie :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=505312
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=505312
a ja powiem Ci : bierz dziwke i tarcze jakas tania, wiem wiem nudny jestem i sie powtarzam ale taka prawda. 900 rama, 250 jakis avid bb5 albo 150-200 uzywke hajesa. tylko troche drozej Cie wyjdzie niz piwoty + vka (zakladajac ze np bys ja opylil :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: