Składam Rower i potrzebuje pomocy.
Składam Rower i potrzebuje pomocy.
Chciałbym złożyć rower (najlepiej do Downhillu), jednak niezbyt dobrze orientuje się w sprzęcie i cenach ;/
Miłoby było jakbyście pomogli mi i sporządzili liste rzeczy, które POWINIENEM kupić i żeby to wszystko mieściło się w granicy 1300 zł. NIe jest to dużo, ale jak narazie więcej nie uzbieram ;/
Z góry dziękuje za pomoc.
Miłoby było jakbyście pomogli mi i sporządzili liste rzeczy, które POWINIENEM kupić i żeby to wszystko mieściło się w granicy 1300 zł. NIe jest to dużo, ale jak narazie więcej nie uzbieram ;/
Z góry dziękuje za pomoc.
wes popros mame i tate zeby zabrali cie do jakiegos bardzo duzego MAKRO KESZU i tam sobie wybierzesz swoj ymarzony sprzet za 1300 do HCDH (hardcoreDownHillu) polecam takie dwoma sprezynami z porzdu i z tylu najlepiej z takimi dodatkowymi tarczami na kolach ktore powoduja ze rower sie zatrzymuje.. NO oczywiscie kup pompke komplet kluczy bo bedizesz musial sobie cos naprawic czasem i koniecznie rekawiczki i kask to podstawa dla DAŁN hila
Ride or Die
Wes sobie wejdz na www.rowrowy.com i zmow Prodigy z Duro za 799 zl do tego zloz kola na Excaliburach naped truvativa jakis reszta srama kiere kup razem z moskitem tez w zestawie i masz rower ..
www.rowerowy.com
www.rowerowy.com
Ride or Die
woitas ale ty korwa głupi jestes. Czlowiek sie pyta to sie odpowiada a to ze ma tylko 1300 to niczyja wina. LisO zainwestuj te pieniążki w wytrzymałą ramę i jakiś dobry amor za tą kasę na bank wyrwiesz coś ciekawego. Ja ze swojej strony polecam aganga (co prawda to ni jak pasuje do downhillu) ale od czegos trza zacząć. Amorek to na allegro zdarząją sie dobre okazje. A resztę sobie jakoś dozbierasz. Pozdrawiam
wojtuś :D luzik :) wsumie masz racej bo ja w mój sprzęt wsadziłem 2100zł jakośi wscale niepowiem ze jest pro ... i wiem że amorka lada chila za 1300zł wsadze i dopiero powiem ze nawet fajny jest bike.. więc chyba za 1300 nic ciekawego się nie kupi :/ no ale wsumie ja myśle że powinnieneś Lis0 poczekać jakiś czas pozbierać kasek... a narazie kupic ramke naprzykład aganga i amorka może być na początek DURO ale niewiem czy nielepiej Dj 3 za 700 zł już kupisz.. jak się postarasz na allegro..
Ja mogjego bika składałem 4 miechy nie odrazu KRAKÓW zbudowano.. !
Pozdro :) wojtas ucałuj RB ode mnie :D
Ja mogjego bika składałem 4 miechy nie odrazu KRAKÓW zbudowano.. !
Pozdro :) wojtas ucałuj RB ode mnie :D
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
..nie znasz sie na sprzecie popros kogos z miasta od siebie kumpla zeby ci pomogl ...poza tym opcja szukaj o rowerach do 1500 bylo troche powiedziane...
jak kupisz prodigy za 400 zl to za 900 reszte kupisz co najwzyje uzywana i to dosc slaba , szukaj uzywek na allegro wszystkoe co sie da to bedzie nawet nawet
jak kupisz prodigy za 400 zl to za 900 reszte kupisz co najwzyje uzywana i to dosc slaba , szukaj uzywek na allegro wszystkoe co sie da to bedzie nawet nawet
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
Jeśli interesuje cie DH a nie zansz sie na tym to morze poczytaj po necie np. http://www.dh-zone.com/rowery/dhrower.php :)
a jesli chodzi o roewr do 1300 zł to chyba sie powtorze, SKŁADAJ NA UZYWKACH
a jesli chodzi o roewr do 1300 zł to chyba sie powtorze, SKŁADAJ NA UZYWKACH