SS
SS
mam pytanie mianowicie jak zrobić SS z kasety..:) bo chciałbym wyjąc wszystkei zebatki zostawić tą co mi pasuje i miec tylk ojedną bo dość mam tych przezutek :/
i teraz pytanie czy lepiej kupić redukcje DB za 79 zł czy CMP za 55 zł czy zrobić to samemu..i czy musi być napiancz do takiego ss czy wystarczy skrócić łańcuch....
i nie jechac mnie tu że w wyszukiwarce nei poszukałem bo ona jest zjebana :/
peace
pZdR
i teraz pytanie czy lepiej kupić redukcje DB za 79 zł czy CMP za 55 zł czy zrobić to samemu..i czy musi być napiancz do takiego ss czy wystarczy skrócić łańcuch....
i nie jechac mnie tu że w wyszukiwarce nei poszukałem bo ona jest zjebana :/
peace
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak masz kasetę to taniej zrobić z niej - wyjmujesz nity i rozbijasz ją - koronki które nie potrzebujesz wrzucasz najpierw potem podkładki koronka która Ci potrzebna i jeszcze kilka podkładek. Wykorzystać musisz całą kasetę.
I do tego jakiś napinacz - może być z przerzutki - wyjmujesz jedno kółeczko, skracasz łańcuch na maksa i już. A jak masz poziome haki to Cię to wali bo napinasz sobie łańcuch jak chcesz.
I do tego jakiś napinacz - może być z przerzutki - wyjmujesz jedno kółeczko, skracasz łańcuch na maksa i już. A jak masz poziome haki to Cię to wali bo napinasz sobie łańcuch jak chcesz.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=15488
Hehe tez wpadłem na ten pomysł i zrobiłem singla z wolnobiegu... I nic z przerzutki nei wykręcałem, tylko łańcuch skrocilem i działa :D
Hehe tez wpadłem na ten pomysł i zrobiłem singla z wolnobiegu... I nic z przerzutki nei wykręcałem, tylko łańcuch skrocilem i działa :D
...::: Gonorrhea gorgonzola :::...
tak...zrobiłbym sobei napinacz z przeżutki tyle że dlatego robei singla bo nei mam kasy na hak który kosztuj e75 zł :)
a pozatym nie chce mi się docinac znów nowego :/ i mam rozwalona przeżutke do tego wszystkiego.....
dlatego próbuje coś z SS...i skróce sobei łąńcuh i bedize git :)
a powiedzcie mi czy nei może być tak żeby nie sciągać zebatek z kasety tylko ustawić na jedną i nie zmieniać......
pZdR
a pozatym nie chce mi się docinac znów nowego :/ i mam rozwalona przeżutke do tego wszystkiego.....
dlatego próbuje coś z SS...i skróce sobei łąńcuh i bedize git :)
a powiedzcie mi czy nei może być tak żeby nie sciągać zebatek z kasety tylko ustawić na jedną i nie zmieniać......
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali