Przemyśl i okolica
Przemyśl i okolica
wybieram sie na jakis czas w okolice Przemyśla, stąd moje pytanie- czy jest na forumk ktos z tamtych okolic i/lub ewentualnie czy zna ktos fajne traski, moze jest w posiadaniu map lub opisów...
-
- Kontakt:
w przemyślu jest zajebista skocznia w parku "na samej górze miasta" niewiem jak ten park się nazywa w każdym razie ten z zamkiem :)
jednak można mieć małego pietra bo skocznia jest narciarska ale nikt tam w życiu nie skakał z tego co mi wiadomo... :| może trzeba zacząć :)
ogólnie w tym parku można pare ciekwaych miejscówek znaleźć tak mi się wydaje
kiedyś przegklądałem jakies informacje o szkołach w przemyslu i jest tam jakaś grupka interesująca dh ale nie nawiązywałem z nimi kontaktu....
oghólnie miasto jest zajebiste jeżeli chodzi o streeta... kupa schodów przynajmniej w okolicy rynku...
ogólnie jakoś super miasta nie znam bo jestem z krakowa :) ale myśle że jak poszperasz to znajdziesz spoko miejscówy!!!
powodzenia
jednak można mieć małego pietra bo skocznia jest narciarska ale nikt tam w życiu nie skakał z tego co mi wiadomo... :| może trzeba zacząć :)
ogólnie w tym parku można pare ciekwaych miejscówek znaleźć tak mi się wydaje
kiedyś przegklądałem jakies informacje o szkołach w przemyslu i jest tam jakaś grupka interesująca dh ale nie nawiązywałem z nimi kontaktu....
oghólnie miasto jest zajebiste jeżeli chodzi o streeta... kupa schodów przynajmniej w okolicy rynku...
ogólnie jakoś super miasta nie znam bo jestem z krakowa :) ale myśle że jak poszperasz to znajdziesz spoko miejscówy!!!
powodzenia
-
- Kontakt: