Przemyśl i okolica

dev_il
Kontakt:

Przemyśl i okolica

Post autor: dev_il »

wybieram sie na jakis czas w okolice Przemyśla, stąd moje pytanie- czy jest na forumk ktos z tamtych okolic i/lub ewentualnie czy zna ktos fajne traski, moze jest w posiadaniu map lub opisów...
adiextreme
Kontakt:

Post autor: adiextreme »

CZESC!!
TRASEK JAKO TAKICH TO NIEMA, ALE PARE MIEJSC GDZIE MOZNA POJEZDZIC SIE ZNAJDZIE.

W RAZIE PYTAN PISZ NA GG 4815395
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

w przemyślu jest zajebista skocznia w parku "na samej górze miasta" niewiem jak ten park się nazywa w każdym razie ten z zamkiem :)
jednak można mieć małego pietra bo skocznia jest narciarska ale nikt tam w życiu nie skakał z tego co mi wiadomo... :| może trzeba zacząć :)
ogólnie w tym parku można pare ciekwaych miejscówek znaleźć tak mi się wydaje

kiedyś przegklądałem jakies informacje o szkołach w przemyslu i jest tam jakaś grupka interesująca dh ale nie nawiązywałem z nimi kontaktu....

oghólnie miasto jest zajebiste jeżeli chodzi o streeta... kupa schodów przynajmniej w okolicy rynku...

ogólnie jakoś super miasta nie znam bo jestem z krakowa :) ale myśle że jak poszperasz to znajdziesz spoko miejscówy!!!
powodzenia
adiextreme
Kontakt:

Post autor: adiextreme »

W PARKU SA FAJNE MIEJSCOWY NA KTORYCH MOZNA NIEZLE POSMIGAC.

SKOCZNIA OWSZEM JEST NARCIARSKA ALE JEDNA OSOBA JUZ TAM SKACZE.

JEZELI CHODZI O STREETA TO PRAWDA. BARDZO DUZO SCHODOW I MURKOW I INYYCH TEGO TYPU RZECZY.
ODPOWIEDZ