[wAw] List gończy

jan
Kontakt:

Post autor: jan »

az sie posikalem ze smiechu... hehhe co za *****. skąd on jest? ojojoj hehehe
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Ty się śmiejesz? Mnie kur.wica bierze! ;-)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
refiko
Kontakt:

Post autor: refiko »

Ladny czerep z fiuta!
Qrwa najlepiej to go qrwa wsadzic na ten jego rowerek i spuscic za jakiejs zakurwistej traski, tylko najpierw polac benzyna a jak bedzie zjezdzal na dol(tj:turlał sie na dół) rzucać w niego kamieniami naprzemian z petardami...
Takie jest moje zdanie na temat chorych ludzi(tj:ludzie którym cos przeszkadza;p).
Złapać podpalić go albo chociarz rower i niech spierdala
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
_Chmielek_
Kontakt:

Post autor: _Chmielek_ »

koleś jest żałosny... Wszyscy rowerzyści powinni trzymać sie razem i pomagać sobie, a ten ****** tylko stwarza podziały :/// brak mi słow na takich ludzi
wiesz co robi ctrl + w ?
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

nie tak panowie ostro z tymi grozbami bo jeszcze wejdzie na to forum, poczyta, wszystkich wytropi i poda do sadu na podstawie jakiegos tam kurwa artykulu i dopiero bedzie smiesznie :p ale fakt ze pojeb ostry, kim on w ogole jest ten czlowieczek malutki?
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

moze by tak jakas prowokacja ??

podczas takiego spotkania moznaby bylo pokazas kutafonowi kto ma racje :D
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

co za skórbesyn z miejsca bym mu jebnoł
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

chyba sie gosciowi r y j do gipsu cisnie :D
www.frmk.prv.pl
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Eeeeee, qr*a, racja :P Co się srać, trzeba zlać :P
http://dhcyc.pinkbike.com
NETREX
Kontakt:

Post autor: NETREX »

ktoś chyba palantowi dawno tego zółtego Gianta na łbie nie połamał :] zlać go i nogi za szyją na supeł zawiązać...
GG: 4819897 mail: netrex@tlen.pl

...nie deptaj trawy... skacz!! :D
lukass
Kontakt:

Post autor: lukass »

Odrazu po ryju widac ze koles jest jebniety.Takich ludzi powinno sie gdzies zamykac.I niech sie odczepi od szerokich spodni i kaskow(orzeszkow)
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Wiecie, szczerze mówiąc, nic nie można z tym zrobić, trekkingowcy, szosowcy, xc i inni kolesie w obcisłych gatkach zawsze będą traktować kolarstwo grawitacyjne z dystansem.
Widać, ze koleś ma coś nie tylko do niszczenia przyrody (ale fest psujecie, powinni Was wsadzić na minimum 25 lat ;), ale także do samych riderów.

Myślę, ze powinniście zorganizowac spotkanie z kolesiem i pokazać mu, co tam się dzieje, choć pewnie posra się za strachu na mysl o bezpośrednim kontakcie z Wami, nie będąc już pod osłoną internetu.

Swoją drogą, trzebaby kiedyś zrobić akcję, która udowodniłaby, że jesteśmy na równi z nimi i w większości lepiej jeździmy (chodzi o technikę, a nie kondychę), bo jednak jest faktem, że taka cipcia na szosówce nie umie płynnie (w porównaniu z kimś, kto jeździ i doskonali technikę - nami) operować rowerem na bardziej skomplikowanych zakrętach, czy hamując.
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

i wlasnie przez agresje mamy w **** wrogow... wez bodzio porozmawiaj z typem ze chcesz sie spotkac i wytluamczyc... i pokazac ze to nei takei straszne ... jak nie zrozumie ( a sadze ze tak bedzie ) to porozmawiam z nim Rufio po swojemu...
www.hcfr.pl !!
alek_fr
Kontakt:

Post autor: alek_fr »

qrwa ja to generalnie jestem spokojny i opanowany ale jak to przeczytalem i zobaczylem te fotki to bym mu zajebal prosto miedzy te jego pirdo.lone oczy ciulowi yebanemu...

ktos juz wczesniej pisal ze bikerzy powinni sie trzymac razem - jestem za, ale to walsnie przez takie cip.y jak ten pierdzielony pawełek(troche wiecej tolerancji czlowieku) jest jak jest...

mam nadzieje ze nie stracicie miejscowki i uda sie wam jakos rozwiazac problem

pozdro
http://alek.pinkbike.com/album/haldy-2008/
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

nie no poprostu rozwalily mnie texty tego typa i reszta tych ch.ujowych jajościsków poprostu porazka , spalic ich ! ps. koles ma ostro naj.ebane w glowce ;d
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

ma racje koles, ale to w jaki sposob opisuje i przedsatwia jest smieszne :D najbardziej mi sie podoba wypowiedz niejakiego komarnickiego ktory zakpil sobie ze wszystkich :D

sprawa jest jasna znajduje sie tam rezerwat to nie powinien byl powstac tam tor...
www.trialshop.pl
mklll
Kontakt:

Post autor: mklll »

PRECZ Z BRONIĄ ATOMOWĄ!

PRECZ Z BRONIĄ ATOMOWĄ!
Garwol
Kontakt:

Post autor: Garwol »

balem sie piewszy to napisac bo by mnie wszyscy zjechali, ale widze ze inur juz napisal to ja tez cos dodam od siebie: jak to jest rezerwat przyrody to koles ma jaknajbardziej racje, tam nie powinno sie robic takich rzeczy.
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
dibi
Kontakt:

Post autor: dibi »

W Warszawie jest tak, że rezerwat pozostaje rezerwatem dopóki ktoś odpowiednio nie posmaruje i nie wybuduje w nim osiedla albo przeprowadzi przez niego autostradę.
Tak było w lesie kabackim na wąwozach-jak jeździliśmy na rowerach to było że niszczymy, więc leśnicy postanowili go zniszczyć przed nami -powycinali drzewa i je tam zostawili ( chyba w rezerwacie nie robi się takich rzeczy nie?)
W Polsce wszystko jest względne nauczcie się wreszcie...
A na nic nie warte szmaty jak ta o której mowa w topicu nie warto sobie języka strzępić
~dibi~
ODPOWIEDZ