Czy taki amor się nadaje? pomocy
ej ja tez sprzedaje swojego DJ-a i kupuje suntura...:D:D:D
co wy mówicie wogole :/:/ naqwet byle jaki amor Marzocchi jest lepszy od tego syfu....i nie dlatego że to jest bomber i wogole zajebisty.....tylko taka jest prawda....a tłumienie i różne regulacje...to nie calkiem takie gówno ://:/;/
zastanówcie się....ja bym wziął raczej tego mxo....wcale nie musi to być gówno...a nawet jak Ci się powietrze rozjebie to zawsze mozna am wjebac sprezyny elastomery i bedzie chodził tak bosko jak XCP :)
pZdR
co wy mówicie wogole :/:/ naqwet byle jaki amor Marzocchi jest lepszy od tego syfu....i nie dlatego że to jest bomber i wogole zajebisty.....tylko taka jest prawda....a tłumienie i różne regulacje...to nie calkiem takie gówno ://:/;/
zastanówcie się....ja bym wziął raczej tego mxo....wcale nie musi to być gówno...a nawet jak Ci się powietrze rozjebie to zawsze mozna am wjebac sprezyny elastomery i bedzie chodził tak bosko jak XCP :)
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
Ja mam xmo tylko mój róźni sie tym, że ma anodowaną na czarno koronę.
Ten xmo z allegro należy do kumpla :) Jedyne co mogę powiedzieć to to , że xmo jest nieporównywalnie lepszy od duro. Ma super sztywność boczną i korona jest niedozakatowania. Jak znajdziecie zdjęcie to popatrzcie. Zaletą jest też waga. A minusem to, że boster mógł by być szerszy bo ninja 2,65 na szerokiej feldze nie wchodzi :/ Teflon jest super jakość, amor ma ładnych kilka lat a teflon w stanie nienaruszonym, żadnych przebarwień i przetarć.
Nawet ze sprężynami działa zajebiście. Do Marcoka mu troche brakuje ale przewyzsza suntory
Ten xmo z allegro należy do kumpla :) Jedyne co mogę powiedzieć to to , że xmo jest nieporównywalnie lepszy od duro. Ma super sztywność boczną i korona jest niedozakatowania. Jak znajdziecie zdjęcie to popatrzcie. Zaletą jest też waga. A minusem to, że boster mógł by być szerszy bo ninja 2,65 na szerokiej feldze nie wchodzi :/ Teflon jest super jakość, amor ma ładnych kilka lat a teflon w stanie nienaruszonym, żadnych przebarwień i przetarć.
Nawet ze sprężynami działa zajebiście. Do Marcoka mu troche brakuje ale przewyzsza suntory
-
- Kontakt:
<wookie85
XMO 02
cena 1847 zl
system powietrze ( czyli kicha )
tlumienie powietrze ( jak wyzej )
skok 75+5 mm neg
waga 1,3 kg>
Masz zawsze najwięcej do powiedzenia, ale nie masz pojecia o czym gadasz.
Czy tylko dlatego, że to bomber to system powietrzny musi byc *******?
Skąd wiesz skoro nie jezdziłeś na tym sprzecie?
XMO 02
cena 1847 zl
skok 75+5 mm neg
waga 1,3 kg>
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
oo co ci chodzi ? to sa info z netu z katalogu...zaloze sie ze to ty go sprzedajesz zresz malo mnie to obchodzistrongbikker pisze:<wookie85
XMO 02
cena 1847 zl
skok 75+5 mm neg
waga 1,3 kg>
wiem jedno ze caly pow amorek do kaotwania keipski pomysl i to jest MOJE ZDANIE , zwlaszcza ze to rst..judy xc air tez yszbko siadaly , bo to wszystko sa amorki XC....ale niekotrzy tego nie kumaja pzdr
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
xcp dj to ostatnie gówno tak ja rst- zero tłumienia, z miejsca dobija 3,4 , a jak nie ma tłumienia to jest nerwowoy na hopkach- lepiej kup duro , pozatym człowieku nie chce nowego duro a chcesz ten syf, no chyba nei spoedziewasz sie zę najtańszy suntour będzie lepszy od jedynego w (teorii) przeznaczonego do skakania?