Dirt Jumper III vs Dirt Jamp Pro
-
- Kontakt:
Dirt Jumper III vs Dirt Jamp Pro
Mam do was pytanie czym sie od siebie róznia te dwa amortyzatory? i który jest lepszy do streetu?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
witam no wszystko pięknie ładnie jakby nie ta h*** korona niby jest tak jak w reszcie DJ ale no właśnie jest zrobiona z materiału 8603 jak ktoś się zna to będzie wiedział że to jest prawie żeliwo :) a każdy chyba wie i pamięta te kurewnie ciężkie żeliwne wanny "dobre na złom i fajnie trzymią cieplo ale jedne mocniejsze udeżenie młotkiem i jusz po wszytstkim" to samo jest z "Dirt Jamp Pro" jedne mocniejsze pier*** i możesz szporować na nowy a do ścisłośći dlatego takie tanie bo sie najprościej robi :) i prędzej wam sie połamie korona jak rura sterowna :) a do ścisłości to jest ta ("DROBNRA") różnica między nimi :) a jeżeli ktoś jusz sie uparł na niego to potem będzie zadowolony aż do mocniejszego dobicia :) wiem co mówie ucze sie o materiałach także jak ktoś ma coś niech pisze postaram sie pomus tyle ile będe w stanie :)!!
pozdro KubuŚ-PunX DH
www.dhclubrs.elsat.net.pl
pozdro KubuŚ-PunX DH
www.dhclubrs.elsat.net.pl
-
- Kontakt:
no spewnością Dex masz racje nie tylko tym gdzie jest robone ale też nie zawsze DJ3 som robione w itali :) a to że italja :) nieznaczy leprzy z tego co sie orientuje to tam bardziej sie opier*** z robotom jak gdzie indziej także wcale sie niezdziwie jak ktoś kiedyś napisze że znalazł w swoim ORYGINALNYM Made in Italiy DJ3 zamiast oleju czy smaru MAJONEZ bo ktoś pomylił opakowania :) pozdro KubuŚ-PunX DH aa jeszcze jedno gdzieś w jakiejś informacji usłyszałem o jakieś potendze gospodarczej na Tajwanie :) także z tego co zrozumiałem miała to być POTĘGA ŚWIATOWA GOSPODARCZA (takie miejsce gdzie jest produkowany najwyszej klasy sprzęt) także niewiem czy Made in Italy niejest leprze od Made in Taiwan :)
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
-
- Kontakt:
Hmmm KubuŚ-PunX DH ale wciskarz ludzią śrube dirt jam i dj maja korony wykonane z tego samego materiału (golenie rownież) rożnia sie tylko bebechami. Chciąłbym dodać że dirt jamy pracują płynniej i nie są tak muliste oprucz dj 1 i 2 gdyż te mają regulacje powrotu. A tobie ExIsT nie wiem kto opowiedział ta bajke. A i wracając do kolegi KubuŚ-PunX DH z kąd wziołeś informacje o tej koronie???
-
- Kontakt:
uginałem tego DIRT JAMA ale COMPA i jak na moje zdanie to troche przymula tego amora ... i ma jakis dziwny powrót , takie jak RST .O korkach w tym amorze juz niewspomne bo są PLASTIKOWE !
W tym najnizszym DIRT JAMIE jest z tego co wiem spręzyna i elastomer , regulacje jakie ma to tylko napięcie wstępne.
KubuŚ-PunX DH fajny masz sklep ;) pytałem sie o klucz do supportu :D
i Ty jako jedyny wiedziałes oco mi chodzi bo w innych sklepach mówili A COTO JEST lub jak to wygląda :|
za pare dni przyjde po ten kluczyk ;)
PS co Ty z agangiem robisz ze cały rozebrany ( moze nie cały ale widziałem ze lezy w częsciach ) ????
jesli sie myle w czyms o tym Jemie babci to piszcie lub poprawcie.
POZDROOO
W tym najnizszym DIRT JAMIE jest z tego co wiem spręzyna i elastomer , regulacje jakie ma to tylko napięcie wstępne.
KubuŚ-PunX DH fajny masz sklep ;) pytałem sie o klucz do supportu :D
i Ty jako jedyny wiedziałes oco mi chodzi bo w innych sklepach mówili A COTO JEST lub jak to wygląda :|
za pare dni przyjde po ten kluczyk ;)
PS co Ty z agangiem robisz ze cały rozebrany ( moze nie cały ale widziałem ze lezy w częsciach ) ????
jesli sie myle w czyms o tym Jemie babci to piszcie lub poprawcie.
POZDROOO
F*CK MTB ..
ja nie wiem czy dirt jam comp wykonany jest tak jak pro bo comp'a ma siostra w rowerze, ale porównując wykonanie dirt jam comp'a do dirt jumper'a to jakoś comp wygląda biednie ;d tajwan? ;d hehe, a co do pochodzenia amora to na moim dj'u mam nalepkę że amor pochodzi od niemieckiego dystrybutora i coś tam italia pisze ;d hehe
-
- Kontakt:
Dhcyc, a co to z Ciebie taki stróż forumowego porządku? Może znalazł co mógł i potrzebuje więcej informacji..
Zawsze myślałem, że to forum służy wzajemnej pomocy, a najczęściej widzę tu gadki w stylu: "Skorzystaj z opcji szukaj"..
Tak bardzo przeszkadza Ci jego pytanie?????
Faktycznie zajebiście zaśmiecił forum........
Ludzie - opamiętajta się co poniektórzy..
Zawsze myślałem, że to forum służy wzajemnej pomocy, a najczęściej widzę tu gadki w stylu: "Skorzystaj z opcji szukaj"..
Tak bardzo przeszkadza Ci jego pytanie?????
Faktycznie zajebiście zaśmiecił forum........
Ludzie - opamiętajta się co poniektórzy..
http://www.dhclubrs.elsat.net.pl/
ale bieda...
ile bledow ortograficznych... ehh...
i jeszcze w inne: rekomenduj nas...
buahahahahah... bieda az piszczy...
ale bieda...
ile bledow ortograficznych... ehh...
i jeszcze w inne: rekomenduj nas...
buahahahahah... bieda az piszczy...
thugrider@wp.pl