zielony scott octane..ukradli komuś??

Dragon-kr
Kontakt:

zielony scott octane..ukradli komuś??

Post autor: Dragon-kr »

jak w temacie...jest to jakiś stary rocznik, z przodu ma RS judy dwupółkowego, hamulce formuli też stare, SPD platformowe zielone,osprzęt to wyższa grupa shimano.

trafił do mnie taki klient na serwis i powiedział że za rower zapłacił 1000zł, więc wydaje mi sie to troszkę dziwne.......rower znajduje sie w Krakowie

dodatkowe informacje po numerem tel. 604-619-801
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

hmm a prawie ze identyczny byl na allegro kilka razy ale za ponad czy okolo 4 tys zł ... moze tylko chcial przykozaczyc ze wyhaczyl tanio ...
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

Dragon. a może koles kiedyś tam dawno bawił się w downhill i dlatego taka ramka i osprzet a teraz mu sie przypomniało i cche jezdzić tylko że rowerek jest do regulacjii i nie chce mu się z tym robić??

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

ooo cos takiego ale wydaje mi sie ze te aukcje a przynjamniej rower kiedys kto inny sprzedawał z opcja kup teraz no chyba ze ich jest naprawde kilkanascie sztuk ...
Dragon-kr
Kontakt:

olisko takkk i dlatego chwalił sie ze zapłacił 1000zł....czytaj dokładniej...........kubasiedlce dokładnie taki rowerek miałem na myśli....z tym że ten z allegro ma tak z połowę innych części niż ten u nas....MOŻE JEDNAK FAKTYCZNIE KOLEŚ TRAFIŁ OKAZJĘ ZA TAKIE PIENIĄDZE.............
Narwaniec
Kontakt:

Post autor: Narwaniec »

a właśnie co myślicie o tej ramce?? Kuzyn ma ją i nawet dość solidnie wygląda...stara ale jara :D i chce mu wsadzic jakiegos juniora do przodu :] hehe
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Dragon-kr
Kontakt:

jeździłem na tym ale tylko po ulicy i krawężnikach i na takich rzeczach bardzo dziwnie i do bani pracuje tylnie zawieszenie.....a ustawiłem pod siebie
ODPOWIEDZ