[+] SIGN vs UNDERGROUND [+]
-
- Kontakt:
ja oczywiscie mam takie zdanie o bop'ach, tylko mialem na mysl toi ze napewno nigdzie nie znajdziecie rowerka uzywanego np na allegro(ktory byb yl na psrzedaz), i zeby on kosztowal te 1300zl a byl na podobnej klasy osprzecie, no kto przy zdrowych zmyslach sprzeda rower takiej klasy za te pieniadze???
no kto???
polak tylko...
hehe
no kto???
polak tylko...
hehe
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
i jeszcze jedno.
Ten andergrand jest okropny, juz nie wspomne o sprzecie, ale sama rama jest tak brzydka ze jak ja widze to mi sie srac chce, raz go widzialem na polce w sklepie(hehe) i jest okropa ta ramka, totalna beznadzieja dla malolatow, text napisany gotikiem(ladny bajer:() gnojki moga sie wsrod kolezkow czyms takim lansowac.
w kazdym badz razie to jest duza kupa, przez duze Q(:p)
Ten andergrand jest okropny, juz nie wspomne o sprzecie, ale sama rama jest tak brzydka ze jak ja widze to mi sie srac chce, raz go widzialem na polce w sklepie(hehe) i jest okropa ta ramka, totalna beznadzieja dla malolatow, text napisany gotikiem(ladny bajer:() gnojki moga sie wsrod kolezkow czyms takim lansowac.
w kazdym badz razie to jest duza kupa, przez duze Q(:p)
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehe, tam nie jest napisane ze bedzie kosztowac 3000 tylko ze cena orientacyjna ;] pewno chlopaki policzyli wszystko po hurtowych cenach i to jeszcze sprowadzanych z USA ;] zapomnieli doliczyc zysku dla siebie
a moze oni jeszcze do tego dokladaja? :D [joke]
wiem ze prawie napewno nie bedzie mozna dostac Sign'ow FR w detalu (samych ram) a szczerze mowiac kupil bym do testow ewentualnie wymienil potem dumper na lepszy
a moze oni jeszcze do tego dokladaja? :D [joke]
wiem ze prawie napewno nie bedzie mozna dostac Sign'ow FR w detalu (samych ram) a szczerze mowiac kupil bym do testow ewentualnie wymienil potem dumper na lepszy
szczerze to ja popieram Mikaela poniewaz jak kupisz zlozonego to napewno jakas czesc niebedzie Ci pasowac a tak zlozysz sam to po 1 bedziesz mial wszystko cho chcesz a po 2 bedziesz mial satysfakcje i radosc z tego ze sam go zlozyles ale jesli chodzi oi te 2 rowerki to ja bym niewybral zadnego z nich:P a za ta cne (max2300)_masz kozacka maszynke do nawalania
pzdr i pomysl nad sklejeniem bika wlasnorecznie
pzdr i pomysl nad sklejeniem bika wlasnorecznie
new CMP FIRESTARTER
+5 lat gwarancji
jak cos to >>coopa@o2.pl<<mooj meil:P
+5 lat gwarancji
jak cos to >>coopa@o2.pl<<mooj meil:P