Bierz 661 comp'a :P A za reszte sobie kupisz jakies nowe rzeczy do bika ;).
Axo tez jest bardzo fajny .. Zreszta Ufik pozniej pewnie wyrazi swoja opinie o nim.
Pozdrawiam
ja mam do sprzedania zajebisty kask giro mad max II w stanie idealnym niemal nowy za 450zł jak by co pisz na maila wujo_dh@wp.pl lub na gg:7620892 kolor niebiesko tytanowy
siemaMikel mam Axo G-force i juz ci mowie : z budowy jest podobny do compa, lakier bardzo dobry , daszek chromowany na wzor lee toy'a , niby dopasowauje sie do glowy ale cos slabo , zapinka mocna ,kask dla mnie bomba swoj zamowilem w Niemczech i z przesylka wyszedl 440 zl.
ja mam do sprzedania kask knukcle bone HS-1 za 300 zlotych daszek jest nabity cwiekami wyglada to zajebiscie !!!!! oczywsxcie jest to nioryginalny gadzet ale czegio sie nie rboi dla sytlu heheheh jak by co to pytajcie prosze o zdjecia na maila wyjezony_jez@wp.pl
ma on kolor srebrny metalik czarnydzaszek i czarna wyściółke uzywalem go okolo 3 moze 4 miesiecy ma fajne motywy płomienie :) posiada tez platikowe prowadnice to gumy od gogli goraco polecam ! ah i zapomnial bym dodac iz jest to kask amerykanskiej pordukcji i kosztował mnie 400 zlotych
hmm, ja Ci nie zalezy na super wietrzeniu (jezdzenie po miescie w ff na mordzie i pelen lans ;P) to Azonic ASX. W porownaiu do 661full bravo to jest pancerfaust :)