DUNCON AKITA
DUNCON AKITA
Niedługo będzie, ciekawe jak się sprawi. Miałem przyjemność pomykać na prototypie w Warszawie na Kaazorach i było super. Ramka jest zajebiście skrętna, ma krótki tylny widelec więc bez problemu manual. Poza tym jest lekka. Z Z150 FR nie czuje się tego, że ten widelec waży praie 3 kilo. Ma dobre odejście a jak wpakowaliśmy powietrzny damperek to bałem się, że szczeznę w powietrzu z głodu. Jak na jednozawias zawieszenie jest bardzo aktywne i nie buja przy podjeździe. Oczywiście w ciągu paru zjazdów nie można za wiele powiedzieć o ramce ale pierwsze wrażenie jest bardzo ok. Tym bardziej, ze niektórzy "znawcy" krytykują wszystko co popadnie patrząc na rysunki techniczne. Z niecierpliwością czekam na seryjne egzemplarze. Może w końcu pierwszy polski full z prawdziwego zdarzenia.
"Opinia Sponsorowana"
A właśnie, że mam zamiar w taki sposób pisać o Dunconie, dlaczego?
Ponieważ wszystkim zdarzają się błędy ale nie wszyscy się na nich uczą. Chłopaki z Duncona wzieli sobie poważnie do serca wszystkie uwagi i skargi z zeszłych lat i co? Hardtaile są zajebiste, wychodzi pierwszy full w tym roku, a pierwsze testowe egzemplarze Akity widziałem ponad rok temu. Mimo, iż prosta jednozawiasówka to przestestowana na wszystkie możliwe sposoby. NIe rozumiem podejścia w stylu: Opinia Sponsorowana. To teraz Duncon jest wrogiem polskich bikerów i cokolwiek dobrego się napiszę o tej firmie od razu opinia sponsorowana. Rozumiem, że ci którzy napierdalają na wszystko co popadnie to są spoko ziomy a ci którzy doceniają to, że w Polsce zaczynają powstawać profesjonalne firmy, które miejmy nadzieje w przyszłości będą konkurować z największymi to oczywiście wrogowie ludu, nas biednych bikerów.
A właśnie, że mam zamiar w taki sposób pisać o Dunconie, dlaczego?
Ponieważ wszystkim zdarzają się błędy ale nie wszyscy się na nich uczą. Chłopaki z Duncona wzieli sobie poważnie do serca wszystkie uwagi i skargi z zeszłych lat i co? Hardtaile są zajebiste, wychodzi pierwszy full w tym roku, a pierwsze testowe egzemplarze Akity widziałem ponad rok temu. Mimo, iż prosta jednozawiasówka to przestestowana na wszystkie możliwe sposoby. NIe rozumiem podejścia w stylu: Opinia Sponsorowana. To teraz Duncon jest wrogiem polskich bikerów i cokolwiek dobrego się napiszę o tej firmie od razu opinia sponsorowana. Rozumiem, że ci którzy napierdalają na wszystko co popadnie to są spoko ziomy a ci którzy doceniają to, że w Polsce zaczynają powstawać profesjonalne firmy, które miejmy nadzieje w przyszłości będą konkurować z największymi to oczywiście wrogowie ludu, nas biednych bikerów.
-
- Kontakt: